B4 AVANT Green
- pawełek
- Forum Audi 80
- Imię: paweł
- Kontakt:
SLINE mi się znudziły i wróciłem do Borbetówgazela93 pisze:no ładnie a czemu zmieniłeś felgi :mrgreen:
A jak mam mocowania od oryginalnego zderzaka z tyłu? Da się coś z tego wyrezać?Przemas80 pisze:Pawełek do zderzaków z tyłu compi potrzebne są slizgi S2/Compi ja kupiłem w aso dałem pięćdziesiąt kilka za sztukę przykręcasz je na miejsce oryginalnych.Wtedy elegancko pasuje :mrgreen:
Jak tylko zrobię mocowania, to będę musiał oddać do malowania.delik pisze:to kiedy zdjęcia zderzakow na aucie zimy nie bedize juz <ok> <ok>
Jestem na tym samym etapie czyli montaż tylnego zderzaka od s2
pawełek, możesz oderwać ten ślizg od zderzaka starego założyć go na ślizg na błotniku i przymocować zderzak na te 2 kołki rozporowe
Bez tych mocowań nie da rady bo nie ma do czego zamocować a tylko na samych nadkolach się nie utrzyma
Ja osobiście będę zakładał nowe z aso niecałe 25 ojro za lewą i prawą stronę
A tak to wygląda
pawełek, możesz oderwać ten ślizg od zderzaka starego założyć go na ślizg na błotniku i przymocować zderzak na te 2 kołki rozporowe
Bez tych mocowań nie da rady bo nie ma do czego zamocować a tylko na samych nadkolach się nie utrzyma
A tak to wygląda
DYZIO pisze:Jestem na tym samym etapie czyli montaż tylnego zderzaka od s2
A tak to wygląda
[url=http://images62.fotosik.pl/698/0eb51643e70ffa8bm.jpg]Obrazek[/URL]
Jak wyżej i ja nie płaciłem tyle tylko zaledwie 56 czy coś zł za jeden <ok>