B4 DTM Competition quattro.
-
- Forum Audi 80
- Imię: Andrzej Cz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
Pełen line, a co najlepsze, że Niemiec wydał na to worek pieniędzy i
na wszystkie zmiany są dokumenty TUV.
Tak Adam oryginalna Competition w najbogatszej wersji, sprawdzone
jest to w 100%.
Także tak właśnie. W swojej miałem teraz parę drobnych mechanicznych
napraw, ale nie ma o czym pisać.
To, że jeszcze o siostrze pamiętacie to szok, widać, że pamięć nie szwankuje.
Sagem ze srylion ełro.
na wszystkie zmiany są dokumenty TUV.
Tak Adam oryginalna Competition w najbogatszej wersji, sprawdzone
jest to w 100%.
Także tak właśnie. W swojej miałem teraz parę drobnych mechanicznych
napraw, ale nie ma o czym pisać.
To, że jeszcze o siostrze pamiętacie to szok, widać, że pamięć nie szwankuje.
Sagem ze srylion ełro.
ja od siebie nabazgram tyle ze te zderzaki nie podobaja mi sie jednak widzialem bardziej zmasakrowane auta widzac jakie masz podejscie do pierwszej audi pewnie ja odratujesz
tylko wydaje mi sie ze jest kolorowa maska drzwi jak by w innym odcieniu byly w niczy to nie przeszkadza malo juz zostalo srebnych cometition byc moze dla tego ze robia za dawce czesci do czarnych i czerwonych
a tak na serjo zajebiste jest to ze wyszyukujesz tech konkretnych modeli audi ktore potem smigaja po naszych drogach pozdro 

auto widzialem bo foty jeszcze przed moim warsztatem robił Miodek i powiem tak .. wygląda jak wygląda moze sie komus podobac lub nie, ale jakos przerobek zasluguje na respekt .. zresztą całe auto jest spójne ze sobą .. huxxxojwe ale jednakowe, to tez zaliczam na plus tego projektu .. szkoda tylko, że ktoś to zrobił na bazie compi..
ogolnie auto zadbane, dofinansowane i niezle zapiexxxxala :mrgreen: ps. warto je kupić bo naprawde nie wiele trzeba pracy i kosztow zeby go doprowadzic do bardzo ladnej serii, chwala temu panu, ktory przerobkami ktorych dokonal nie zrobił rzeczy "nieodwracalnych"
amen, pastor Duo

amen, pastor Duo