Niestety akku w Cougarze dziś rano umarło i musiałem Forda odpalać od porządnego auta <rotfl>DRED pisze:piękne przewody do odpalania Twojego sztrucla to już nawet w lato nie chce Ci palić ??? <ok>
B4Q A TDI. Wszystko na sprzedaż :)
no przeciez tempretura ostatnio spadła, dosyć sie ochlodziło dzis było niewiele ponad 10 stopni :mrgreen:chmiel25 pisze:Niestety akku w Cougarze dziś rano umarło i musiałem Forda odpalać od porządnego auta <rotfl>DRED pisze:piękne przewody do odpalania Twojego sztrucla to już nawet w lato nie chce Ci palić ??? <ok>
ponoc chlopoki sprobowali na pych i zakrecił, puscil chmure dymi parsknal 3 razy smiejac im sie w oczy po czym zgasl spowrotem, potem go ciagali na sznurku po łodzi w tę i spowrotem az mi sie benzyna skonczyła i teraz oba stoją, a oni do domu wrócili na stopa z chłopem co na przyczepie świenie wiózł do skupu :mrgreen:DRED pisze:i klekot nie działa
duo pisze:ponoc chlopoki sprobowali na pych i zakrecił, puscil chmure dymi parsknal 3 razy smiejac im sie w oczy po czym zgasl spowrotem, potem go ciagali na sznurku po łodzi w tę i spowrotem az mi sie benzyna skonczyła i teraz oba stoją, a oni do domu wrócili na stopa z chłopem co na przyczepie świenie wiózł do skupu :mrgreen:DRED pisze:i klekot nie działa
Ech klekot burzył przy -20 więc nie ma stresu <lol>
D <lol> DUO za bajke masz piwo
Narazie mam ubaw <rotfl>