Biała dama ABT str.51 SPRZEDAM
Przepraszam ze długo nie pisałem ale miałem ostatnio niezły zapiździej ,w ciagu ostatnich 72 godzin spałem 12 ,zaczęła sie robota na nocki a i druga w dzień też jest ,w dodatku świeta wpadły to już wgl czasu nie miałem.
Iksy są zrobione na razie prowizorycznie z taśmy izolacyjnej aby zobaczyc jak to będzie wygladało-mi sie podoba a te paski z taśmy posłużą mi do psiknięcia iskow na stałe sprejem-postaram się to w weekend zrobic choc nie obiecuję.
Wyrezałem sobie też podświetlenie tylnej popielniczki, o którym od dłuższego czasu marzylem <ok> Nie mam jeszcze zdjęcia jak to świeci po ciemku na założonej popielniczce ale to również postaram się na weekend wstawic.
Wpiąłem się z przodu nawiewów bo z tylu się nie moglem do kabli dostac i mnie szlag trafiał.
Dodatkowo wyregulowałem sobie schowek bo trzeba nim było nieźle trzasnąc żeby się zamknął ,teraz zamykam go jednym palcem :mrgreen:
Wczoraj zamówiłem sobie brakującą kratkę do zderzaka więc niedługo dokończę jej rezanko a na dniach zamawiam lakier do zaprawek i w trakcie długiego weekendu zaczynam rozbierac auto do poprawek lakierniczych, to takie plany na najbliższy czas, dalej głównym zajęciem będzie remont silnika.
Pzdr i na weekend postaram się cosik napisac <ok>
Iksy są zrobione na razie prowizorycznie z taśmy izolacyjnej aby zobaczyc jak to będzie wygladało-mi sie podoba a te paski z taśmy posłużą mi do psiknięcia iskow na stałe sprejem-postaram się to w weekend zrobic choc nie obiecuję.
Wyrezałem sobie też podświetlenie tylnej popielniczki, o którym od dłuższego czasu marzylem <ok> Nie mam jeszcze zdjęcia jak to świeci po ciemku na założonej popielniczce ale to również postaram się na weekend wstawic.
Wpiąłem się z przodu nawiewów bo z tylu się nie moglem do kabli dostac i mnie szlag trafiał.
Dodatkowo wyregulowałem sobie schowek bo trzeba nim było nieźle trzasnąc żeby się zamknął ,teraz zamykam go jednym palcem :mrgreen:
Wczoraj zamówiłem sobie brakującą kratkę do zderzaka więc niedługo dokończę jej rezanko a na dniach zamawiam lakier do zaprawek i w trakcie długiego weekendu zaczynam rozbierac auto do poprawek lakierniczych, to takie plany na najbliższy czas, dalej głównym zajęciem będzie remont silnika.
Pzdr i na weekend postaram się cosik napisac <ok>
Wertyn ,teraz są juz namalowane, nie są aż tak wyraźne jak tamte z taśmy, choć na zdjęciu i tak wychodzą strasznie przejaskrawione to w reczywistości są takie jakby "przydymione".
jooreck ,kratkę do tej pory zrobiłem ze środkowej od B4 a brakujący kawałek dorobię ze środkowej od B3 tylko kurde czekam aż przyjdzie ,miałem nadzieję że w tym tygodniu już będzie :roll:
A tutaj daję parę fotek co tam się ostatnio(dzisiaj) działo:
Trochę malowania jak widać było:
Osłona rozrządu w czarnym połysku <ok>
Rejsingowo ta komora zaczyna wyglądać normalnie :mrgreen:
I kilka zdjęć z namalowanymi iksami ,jak mówię ,na zdjęciach wychodzą strasznie wyraźne.
I mówcie sobie co chcecie ale ja się nimi jaram
A tak moja tylna popielniczka świeci w ciemnościach <ok>
Poza tym dziś pozakładałem gumy pod boczkiem pasażera bo skrzypiał.
Pozdrawiam
jooreck ,kratkę do tej pory zrobiłem ze środkowej od B4 a brakujący kawałek dorobię ze środkowej od B3 tylko kurde czekam aż przyjdzie ,miałem nadzieję że w tym tygodniu już będzie :roll:
A tutaj daję parę fotek co tam się ostatnio(dzisiaj) działo:
Trochę malowania jak widać było:
Osłona rozrządu w czarnym połysku <ok>
Rejsingowo ta komora zaczyna wyglądać normalnie :mrgreen:
I kilka zdjęć z namalowanymi iksami ,jak mówię ,na zdjęciach wychodzą strasznie wyraźne.
I mówcie sobie co chcecie ale ja się nimi jaram
A tak moja tylna popielniczka świeci w ciemnościach <ok>
Poza tym dziś pozakładałem gumy pod boczkiem pasażera bo skrzypiał.
Pozdrawiam