Biała dama ABT str.51 SPRZEDAM
- Daniel Choros
- Forum Audi 80
Nie ,naprawdę koledzy, niższej zawiechy nie będzie, gdyż często potrzebuję zjechać z asfaltu w lesne dukty i równie często potrzebuję przewieźć w bagażniku większą ilość rzeczy, także bałbym się że tłumik urwę <ok>
Ale jak będę miał kiedyś auto w teren to raczej białą posadzę, z tym że zanim do tego dojdzie to... :mrgreen:
Ale jak będę miał kiedyś auto w teren to raczej białą posadzę, z tym że zanim do tego dojdzie to... :mrgreen:
- Daniel Choros
- Forum Audi 80
A do pracy do lasu też dojeżdżasz?
Póki co to gleby nie będzie ,dopóki nie dorobię się wozu w teren dopóty biała nie zostanie opuszczona ,także nie próbujcie mnie więcej namawiac i przekonywac.
A tak poza tematem gleby-po 120km trasy stwierdzam że audioli po remoncie zauważalnie poprawiły się osiągi i zauważalnie spadło spalanie <ok>
Póki co to gleby nie będzie ,dopóki nie dorobię się wozu w teren dopóty biała nie zostanie opuszczona ,także nie próbujcie mnie więcej namawiac i przekonywac.
A tak poza tematem gleby-po 120km trasy stwierdzam że audioli po remoncie zauważalnie poprawiły się osiągi i zauważalnie spadło spalanie <ok>
Wkładka poważniejsza będzie ale na razie są ważniejsze wydatki, np. OC do 12-tego..
Dziś podziałane dalsze wygłuszanie:
Po poskładaniu nic nie widać <ok>
Jutro podczas jazdy posłucham czy gra była warta świeczki :mrgreen:
Od jutra też audiczka będzie miała cięższe życie ,bo do pracy będę ją ganiał..
[ Dodano: 2014-07-06, 15:28 ]
Dziś umyłem autko, podmalowałem parę miejsc, wyregulowałem maskę juz po raz któryś ,chciałem wyregulować linkę gazu ,ale okazało sie że nie ma co regulować ,bo jest ustawiona na perfekt, przy maxymalnym wciśnieciu gazu przepustnica otwiera się na 100%. Zwaliłem półkę pod kierownicą, żeby zrobić coś z opadfniętym pedałem gazu ,jednak nic nie wycudowałem.Jeśli ktoś mógłby mi pomóc to zapraszam do tematu:
https://audi80.pl/all-b4opadajacy-pe ... htm#916095
Parę zdjeć:
I przyszły mi do głowy kolejne mody <ok>
Dziś podziałane dalsze wygłuszanie:
Po poskładaniu nic nie widać <ok>
Jutro podczas jazdy posłucham czy gra była warta świeczki :mrgreen:
Od jutra też audiczka będzie miała cięższe życie ,bo do pracy będę ją ganiał..
[ Dodano: 2014-07-06, 15:28 ]
Dziś umyłem autko, podmalowałem parę miejsc, wyregulowałem maskę juz po raz któryś ,chciałem wyregulować linkę gazu ,ale okazało sie że nie ma co regulować ,bo jest ustawiona na perfekt, przy maxymalnym wciśnieciu gazu przepustnica otwiera się na 100%. Zwaliłem półkę pod kierownicą, żeby zrobić coś z opadfniętym pedałem gazu ,jednak nic nie wycudowałem.Jeśli ktoś mógłby mi pomóc to zapraszam do tematu:
https://audi80.pl/all-b4opadajacy-pe ... htm#916095
Parę zdjeć:
I przyszły mi do głowy kolejne mody <ok>
- GreenNatural
- Forum Audi 80