[Audi 80 competition 20V Turbo] by Blackpedro
słonik ma AMB nie AEB GTO to przeszłość rozsprzedane ale jest jeszcze czarne co było w Tychach ostatnio do sprzedania no i srebne compi w ropie jest heehehee robi się jeszcze jeden szczepan compi na tym forum ale coś ucichło o nim zapomniałem nicka szlak jest przetarty i nie aż tak strasznie kosztowny a rodochy sporo wiec dla tego 1.8T :mrgreen: przypomniałem sobie piku ale cisza w temacie tam u niego :mrgreen:
niby to samo ale trochę inne jest nowszej generacji i jest kilka różnic np. nie ma linki gazu i ma inaczej łapę z poduchą wiec nie jest tak jak w AEB że siada P&P w to samo miejsce luknij do tematu słonika ciut więcej koni w serii też ma więc niby to samo ale inny jeśli chodzi o 1.8T w sumie w ośkach czy quattro sedanach czy coupe to jest już tego sporo i nie koniecznie są opisane tu na forum bynajmniej szlak jest przetarty nie jest aż taki drogi przy zakupie i daje sporo frajdy bynajmniej mi daje sporo więcej niż ACE i jeszcze jeden mały detal którego mi brakowało blow off :mrgreen:
- blackpedro
- Forum Audi 80