[B4 1Z] by DYZIO Białe fele na ten sezon co myslicie ?
Tak naprawdę to te felgi są pożyczone z mojej poprzedniej czerwonej b4 tylko do przymiarki
Ja mam srebrne z polerowanymi rantami - ale już nie długo to się zmieni (dzięki wam) <ok>
A co do wyglądu to jest jeszcze tragedia :
-do wymiany tylne lewe drzwi bo są wgięte widać na zdjęciach
-klapa też wgięta też widać na zdjęciach
-lakier porysowany jak to po 20 latach
Ogólnie pójdzie cała do malowania ale to już na koniec sobie zostawiam <ok>
Pozdro
Ja mam srebrne z polerowanymi rantami - ale już nie długo to się zmieni (dzięki wam) <ok>
Pozdro
Tak właśnie myślałem, że to te co jeździły w czerwonej :mrgreen:DYZIO pisze:Tak naprawdę to te felgi są pożyczone z mojej poprzedniej czerwonej b4 tylko do przymiarki
Ogólnie biały bardzo ładnie pasuje do zielonego. Miło jest popatrzeć jak auto zmienia się w Twoich rękach
Powodzenia w realizacji dalszych planów <ok>
Ładnie ta biel się komponuje, choć ja bym zostawił srebrne. Bolero to moim zdaniem genialna felga do B4. Jakbym kiedykolwiek wrócił do monobloków, to na pewno będzie to właśnie to koło.DYZIO pisze:Tak naprawdę to te felgi są pożyczone z mojej poprzedniej czerwonej b4 tylko do przymiarki
Pozdro
Co do lakieru, to nie zapomnij o listwach i lustrach jeśli będziesz malował całość. Na klapie niewiele widzę, ale drzwi sugeruję wymienić na zdrowe (w perfidnym miejscu masz to wgniecenie), skoro i tak będziesz kładł nowy lakier.
Co do ogółu ... jest laluna :mrgreen: