[A80 B4 1Z] by macio_ndm
- macio_ndm
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Chodzi Ci kolego o przycisk na konsoli ? Udało mi sie wymienić żarówki na diody czerwone smd, lecz w podgrzewaniu szyby i regulacji świateł tego nie dokonałem gdyż co innego tam siedzi, a nie mam zdolności do lutowania <lol>Wertyn pisze:Czyżby przepalony bezpiecznik od podgrzewania tylnej szyby? ;>
- macio_ndm
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Przemku,Przemas80 pisze:Jak dzieje się coś,jedziesz na zlot do Damiana może?? <ok>
bardzo możliwe iż się pojawię ale nie chcę obiecywać na 100 % jeszcze
Powiem Ci kolego że części + robota to był koszt 3 tyś. zł u mniekrzyn33 pisze:Fajny zetorek <ok>
Maćku pochwalisz mi się ile Cię remoncik kosztował :?:
- macio_ndm
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Wpadło nowe koło 17" BORBET RS T18 poszukuję teraz do nich dekielków.
Póki co bez gleby (wiem że śmiesznie teraz wygląda), myślę o założeniu gwintu albo KIT-a 60/40
Opony 215/45/17 - widać że trochę już pojeździły więc myślę o jakichś używkach po jednym sezonie bądź nowych
Oczyściłem i pomalowałem bębny z tyłu na srebrno - przy tych felgach bębny bardzo widoczne więc nie przystoi już rdzawy kolor :mrgreen:
, , , , , , ,
aktualizacja również na pierwszej stronie.
Póki co bez gleby (wiem że śmiesznie teraz wygląda), myślę o założeniu gwintu albo KIT-a 60/40
Opony 215/45/17 - widać że trochę już pojeździły więc myślę o jakichś używkach po jednym sezonie bądź nowych
Oczyściłem i pomalowałem bębny z tyłu na srebrno - przy tych felgach bębny bardzo widoczne więc nie przystoi już rdzawy kolor :mrgreen:
, , , , , , ,
aktualizacja również na pierwszej stronie.
Ostatnio zmieniony 25 lip 2013, 16:42 przez macio_ndm, łącznie zmieniany 1 raz.