[8C ABT] by !StaSiu | SWAP str 46
Wnęka ma 17 cm wysokości więc mam 2 cm luzu teoretycznie, na szerokość też mam nie wiele ponad 30 cm.
Edit
No i przyszła blacha
A tak przejechałem wczoraj ponad 60 km.
Blacha na aucie i jednak bez ori blendy USA się nie obejdzie.
[ Dodano: 2013-01-08, 10:16 ]
Pare nowości. Chwilowo nie mam kompa więc piszę z telefonu, ale do rzeczy. Audi od paru dni po ponad rocznej przerwie ma swój garaż, jest aktualnie robiony tylny zderzak na wzór S2/Compi i będzie w tym bądź przyszłym miesiącu swap na 2.3 NG. Bez szału, ale zawsze to mocniejsze od ABT, a poradzi sobie z q które też w tym roku wpadnie i co 5 cylindrów to 5 cylindrów. Pilnie sprzedam moje modern line'y, meiru myśle, że moglibyśmy zrobić kolejny big deal
Edit
No i przyszła blacha
A tak przejechałem wczoraj ponad 60 km.
Blacha na aucie i jednak bez ori blendy USA się nie obejdzie.
[ Dodano: 2013-01-08, 10:16 ]
Pare nowości. Chwilowo nie mam kompa więc piszę z telefonu, ale do rzeczy. Audi od paru dni po ponad rocznej przerwie ma swój garaż, jest aktualnie robiony tylny zderzak na wzór S2/Compi i będzie w tym bądź przyszłym miesiącu swap na 2.3 NG. Bez szału, ale zawsze to mocniejsze od ABT, a poradzi sobie z q które też w tym roku wpadnie i co 5 cylindrów to 5 cylindrów. Pilnie sprzedam moje modern line'y, meiru myśle, że moglibyśmy zrobić kolejny big deal
- Bezimienny
- Forum Audi 80
Quattro wymodze bez problemu . Kupie dawce po prostu. Ale to zostawie sobie na wiosne cieple popoludnia. NG bedzie tylko do czasu puki worek sie z dolarami sie nie pojawi na docelowe R5 :mrgreen: Bo w zyciu bym sie w NG nie pakowal po to zeby miec tylko R5. W srode wymienilem kolejny przegub i tyl poszedl o 1cm nizej bo byla 2 centymetrowa roznica wysokosci wzgledem przodu wiec jest teraz -80/70
[ Dodano: 2013-01-15, 20:28 ]
Parę fotek z ostatniej wizyty na warsztatach. (sory za jakość ale nie miałem innej szlifierki pod ręką)
[ Dodano: 2013-02-02, 16:23 ]
Zmienił się lekko wizerunek przodu.
[ Dodano: 2013-01-15, 20:28 ]
Parę fotek z ostatniej wizyty na warsztatach. (sory za jakość ale nie miałem innej szlifierki pod ręką)
[ Dodano: 2013-02-02, 16:23 ]
Zmienił się lekko wizerunek przodu.