[8C ABT] by !StaSiu | SWAP str 46
Nie chce ktoś kupić zadbanego ABT z kompletnym osprzętem? 206k km ori przebieg jeżdżony na Castrolu 10W40, only PB do 2008r jeździł w Niemcach i nalatał tam 164k km, rozrząd i olej wymieniony rok temu i przejechane jest może z 8000 km. Będę do niego zakładał na dniach wałek z ABK, więc będzie to ABT+ :mrgreen: No i cała coupa na tajle, czyli wnętrze, nadwozie i zawieszenie.
- wampir1988
- Audi 80 Klub
Wampir jutro może pod wieczór dojadę, ale to zobaczę po pracy. Ale na pewno nie moim tylko Gosiowym wpadniemy już jak coś.
ABT po wymianie zawiasu rzuciło palenie do czasu, aż nie zebrałem sił i nie poszukałem przyczyny. 15 minut chęci sprawdzanie kabli z rozrusznika, bezpieczników itp wraz z telefonem w ręce i audi80.pl na przeglądarce doszedłem, że uszkodziła się kostka stacyjki, jak zapewne myślę w standardowym miejscu. Szybka wizyta w ASO tajla dostępna była od ręki i ABT znów pali. Przy okazji zamówiłem parę ciulstw, które sprowadzają z DE.
Soczewki dzisiaj dotarły. Dzięki delik
Soczewki są to i listwy się zmieniły. Muszę to spasować dobrze i spawarka do plastiku już czeka.
A taki na tym balonie jest widok od spodu.
Wczoraj kupiłem jeszcze łączniki stabilizatora Meyle HD, więc przedni zawias jest kompletnie nowy.
ABT po wymianie zawiasu rzuciło palenie do czasu, aż nie zebrałem sił i nie poszukałem przyczyny. 15 minut chęci sprawdzanie kabli z rozrusznika, bezpieczników itp wraz z telefonem w ręce i audi80.pl na przeglądarce doszedłem, że uszkodziła się kostka stacyjki, jak zapewne myślę w standardowym miejscu. Szybka wizyta w ASO tajla dostępna była od ręki i ABT znów pali. Przy okazji zamówiłem parę ciulstw, które sprowadzają z DE.
Soczewki dzisiaj dotarły. Dzięki delik
Soczewki są to i listwy się zmieniły. Muszę to spasować dobrze i spawarka do plastiku już czeka.
A taki na tym balonie jest widok od spodu.
Wczoraj kupiłem jeszcze łączniki stabilizatora Meyle HD, więc przedni zawias jest kompletnie nowy.