[8C ABT] by !StaSiu | SWAP str 46
- KAROLEK22XX
- Forum Audi 80
- Imię: Karol
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK+lpg
Stachu nie możesz sobie okleić ładnie folią czarną ramkę grilla ? ja u siebie zrobiłem z izolacji i wytrzymuje spokojnie 3 rok a była dużo razy traktowana myjką ciśnieniową i wsio się ładnie trzyma i nie odłazi co do wtyczek i oprawek US fajna sprawa muszę sobie też taki gadżet skompletować jak by co to uderzę do ciebie o numery i fajnie się prezentuje na tym setupie masakrycznie jej wszystko pasuje
- quattroBandit
- Audi 80 Klub
Masz mnie na mysli? to moze sprostujemy to co mowilem sprzedajac felgi?!StaSiu pisze: tak to już bywa jak się kupuje felgi od "pasjonatów" z forum miały być super extra zajebiste, a jednak nie są ehh szkoda słów.
Tak w ogloszeniu jak i Tobie mowilem zejedna jest prostowana, ze 2 objechane od kraweznikow i ze mam je chwile i wiele wiecej o nich nie wiem. Wziales je dokladnie ogladajac i dobrych pieniadzach tak jak wiele wiecej rzeczy ode mnie o ktorych zawsze mowie tyle ile wiem.
Wywazarki w oczach nie mam wiec sobie nie zakrece kolkiem i nie zobacze czy jest prosta czy krzywa. Jedna felga 10J jest peknieta byla wczesniej w tym miejscu juz spawana i kitowana meiru swiadkiem u niego odbywala sie procedura zdjecia opony i wyskrobania troche kitu. Tyle w temacie jezeli o kupno felgi. A felgi przez zime wyprostuje ranty nadleje i pomaluje wiec beda funkiel nowka i albo zmienia wlasciciela albo beda sie toczyly ze mna caly sezon.
Kupiles ode mnie troche rzeczy i zawsze mowilem co o tym wiem. O felgach powiedzialem tyle co wiedzialem, jezezilem na nich 4 dni a mialem niewiele wiecej. Na wywazarke zawsze mozna podjechac jak ktos chce itd. Zaraz mi powiesz ze coupeta bierze olej i to zatailem bo mialem ja prze 2 tyg i napewno wiedzialem itp. Z gwintem tez cos zatailem? Smieszne takie oskarzanie ludzi.
Jeździłeś przez 4 dni i nie czułeś, że powyżej 110kmh chce kierownice z rąk wyrwać? Ale mniejsza z tym. Nie oskarżam Cię bezpośrednio tylko ogólnie ludzi, którzy sprzedają buble na forum, bo uważają siebie za super ekstra miłośników, a tak na prawdę są typowymi Mirkami handlarzami. Po prostu nadziałem się już nie raz na takich forumowiczów, że doszedłem do wniosku, że lepiej kupić coś nowego lub od naprawdę zaufanych ludzi.