Kierunek jeden pęknięty mam malutko nie wyrzuciłem ,ale ja lubię mieć wszystko lux także jak S2 front założę to zobaczę może wrócą.Gleba no hmm ciężko wyczuć czy będzie ..czas pokaże :mrgreen:eSPe pisze:Ja ci dam pedałka fałka.Maszu pisze:jak to juz pisalem u eSPe to pedalka fałka
Co do fura Przemas80 to wnętrze robi robotę i powala.
Rzeczywiście szkoda że ośka bo AAH bez quattro to jak browar bez pianki - da się wypić i smakuje niby tak samo ale czegoś tu brak.
aha.
Mi tam się pomarańczowe kierunki jakoś bardziej widzą szczególnie przy ciemnym aucie.
I jeszcze dorzuć kawałek gleby (chociaż -40/40) i będzie malina.
[Audi 80 B4 2.8 V6 Avant] "Czarna Inez"
Ostatnio zmieniony 23 maja 2013, 20:08 przez Przemas80, łącznie zmieniany 1 raz.
Seria zostaje ale kupiłem ją jak z tyłu już miała kenwooda głośniki ja może podmienię je na dwudrożne pioneera. Przód też bym wymienił na inne jak i te syczki z tyłu narazie nie myślę jednak wogóle o tym :mrgreen:manfred19 pisze:Hehe właśnie przylukałem że identyczne radyjko mam <ok> wzmaka na tył zapodałeś jakiegoś czy seryjne audio w aucie masz??
Dziś nadarzyła się okazja napotkałem estońskie S2 więc sesja mała musiała być później po ramce tablicy rej. obczaiłem że gość w tamtejszym clubie audi siedzi także może uda się jeszcze spotkać pogadać :mrgreen:
, , , , ,
, , , , ,
Ostatnio zmieniony 23 maja 2013, 20:09 przez Przemas80, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Audi 80 Klub
i tu sie mylisz gogusiu :mrgreen: -bo meskie wersje maja 3 drwi :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:pawełek pisze:Avant o wiele ładniejszy hehe
no Avancik calkiem przyzwoity-szkoda,ze inwalida/oska/-najwazniejsze,ze stan dobry,wiec dbaj o niego.Tylko prosze,serwisuj skrzynie,bo jak zrobi ala,to sie w kapcie nie zmiescisz z rachunkiem-juz to przerabialem...
p.s.
obniz troche auto,wstaw sensowniejsze kolka,i bedzie miod z boczkiem
....i zapomnij o pomaranczowych kierunkach-ani to wyglada,ani pasuje do 80ki :cry: :cry:
- WojtaS-line
- Forum Audi 80