Czarna w czerwonym jedzie na..białym! Nowa fela s.1 !
- EwelinaCzarna
- Forum Audi 80
- EwelinaCzarna
- Forum Audi 80
Glenio chciałeś posłuchać tłumniczka - więc proszę Cię bardzo, link do zassania str 1
Ostatnio zmieniony 06 sty 2009, 16:25 przez EwelinaCzarna, łącznie zmieniany 1 raz.
Ładnie ładnie ;D ..fakt ori alu maja to cos w sobie, ale ja chyba zmienie na jakas 5 ramienna gwiazde ;]
Szczerze, to 80 w czerwieni zazwyczaj srednio mi sie podoba, Twoja jest śliczna ;]
pozdrawiam !
ps. mruczy konkretnie, naprawde ładnie! ;]
Szczerze, to 80 w czerwieni zazwyczaj srednio mi sie podoba, Twoja jest śliczna ;]
pozdrawiam !
ps. mruczy konkretnie, naprawde ładnie! ;]
Ostatnio zmieniony 25 paź 2008, 08:44 przez Mongolski, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Forum Audi 80
- EwelinaCzarna
- Forum Audi 80
oczywiście, że ja .. quattrówką jeździ pan mojego serca, więc i kosmetykę zostawiam dla niego, ja najcześciej jeżdżę ośką, więc wszystko to moja zasługa :mrgreen:marcinelk13 pisze:to Ty dbasz o te samochody czy Twój "ex"
hmm..... a to ciekawe zagadnienie... ale chyba to nie temat na forummarcinelk13 pisze:Jak tak dbasz o samochódy to jestem ciekaw jak dbasz o siebie
Fubi, Mongolski, GerB3 dziękuję koledzy za dobre slowo <ok>
- EwelinaCzarna
- Forum Audi 80
Tłumik bardzo ladnie buczy i jeszcze lepiej wyglada (prawie taki sam glosik jak na moim "ulterku" gdy byl zalozony )
A felgi to klasyka, do czerwieni bardzo pasuja :mrgreen:
Co do "czystosci" tej czerwonej pieknosci to jesli Sama tak pucujesz swoja OOOO to i ja bym moze na takie mycie podjechal bo blyszczy sie jak z salonu :mrgreen:
A felgi to klasyka, do czerwieni bardzo pasuja :mrgreen:
Co do "czystosci" tej czerwonej pieknosci to jesli Sama tak pucujesz swoja OOOO to i ja bym moze na takie mycie podjechal bo blyszczy sie jak z salonu :mrgreen: