Witam chciałbym zaprezentować wam moje Audi jest to wersja b4 z silnikiem 2.3E o oznaczeniu NG zasilanym LPG.Audi jest z 1992 roku zakupiłem je niedawno ponoć od klubowicza ale nie jestem w stanie stwierdzić którego.Auto jest delikatnie obnizone i ma przyciemnione tylnie szybki.
Wyposarzenie:
-centralny zamek
-ABS
-wspomaganie
-elektryczne i podgrzewane lusterka
-podgrzewane koncowki spryskiwaczy
-skóra
-klimatyzacja manualna
-grzane siedzenia
-jakies siłowniki sa do pasów z przodu pod plastikiem progu ale nie wiem po co i do czgo to
Foty:
Troche trzeba przy niej porobic a mianowicie:
pomalowac błotniki zderzak i maske felgi 16 competition na lato wymiana wszystkiego w przednim zawieszeniu oprucz sprezyn wymiana czterech tarcz klocków i łożysk wymiana rozrzadu i oleju zmiana na elektroniczny wtrysk i sekwencja czyszczenie wnetrza i wymiana wycieraczek uruchumienie klimy wymiana uszczelek w drzwiach doprowadzenie do ładu licznika
i wiele wiecej sporo drobnych mankamentów do ogarniecia.
Też na takie poluje, ale to jeszcze nie teraz, mam troche gratów które trzeba przygotować do założenia więc koła na ten sezon nie szukam jeszcze :mrgreen:
Za dobra kase sie trafily to grzech nie wziasc.Aktualnie szukam zakładu który zrobi mi głowice tzn powymienia co trzeba sprawdzi spalanuje .Wie ktoś gdzie to można zrobić w lubelskim?