bez kitu wygląda na tym zdjęciu jakbyś z tyłu glebe miał tylko z jednej strony :mrgreen:woojteck_dg pisze:ta prawa strona z tyłu bardziej siedzi od lewej w rzeczywistości czy tylko na zdjęciu tak widać
[Audi 80 B4 Avant] Czerwony Vag TDI
- Szydłowsky
- Forum Audi 80
- AudiLaziska
- Forum Audi 80
- AudiLaziska
- Forum Audi 80
Zależy od gustu Ja właśnie takiej felgi szukałem do niej , tylko jeszcze jakby była szersza i 17 , a nie 16 to było by pięknie. Ale nic nie wiadomo może na wiosnę siądzie coś innegoPopej pisze:Powiem Ci kolego ze na moim osiedlu jest czerwona w avancie i pospolita to kupa... Za to Twoja po stylizacji nabrala pięknego wyglądu i charakteru!!! Zaczynam zazdrościć koloru!! tylko te felgi mi nie podchodzą coś...
[ Dodano: 2014-01-06, 23:57 ]
Mała strata , pierwsze mrozy pęknięta szyba czołowa
ROK 2014 , zima +10 stopni , więc wziąłem się dziś troszkę za sprzątanie.
Niestety kiepska jakość
Jakiś czas temu zrobiłem czerwone podświetlenie licznika ale coś nie wyszło do końca , w jednym miejscu jaśniej , w innym zaś ciemniej , w ogóle coś nie tak z tym licznikiem , większość kontrolek nie świeci.
Wycięcie kata i jest o wiele lepiej
Teraz zabieram się za Audio , jakieś radio w cenie 300-400 zł , myslę że pioneer w tej cenie najlepszy , glośniki Powerbass L2-6C 16" w drzwi , mam nadzieje , że się uda to zrobić + nie wiem gdzie najlepiej zamontować tweetery ( Jak jest tu ktoś kto już takie audio robił i mi podpowie było by fajnie )
Zdjęcie z neta , taki efekt chciał bym uzyskać.
[ Dodano: 2014-01-06, 23:59 ]
Po dzisiejszej zabawie przy Audi rozleciały się listwy w drzwiach + przegub , pompa wody też już do wymiany i teraz jeszcze stacyjka
- AudiLaziska
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80