Ale w czym widzisz problem? Wymiana czarnych nakładek narożnych na zderzaki na nakłądki od V6 - jest w nich miejsce na halogeny + kierunki.DRED pisze:no to superancko , że zdajesz sobie z tego sprawę.
Poprawisz kolorki i będzie cacy, navi fajna sprawa i aż się prosi , żeby tam wtargać.
Co do gleby to nie przesadzaj , ładnie zawias -20 i auto poprawi się stylistycznie , a Ty nic nie odczujesz na stracie komfortu.
Soczewki jak najbardziej , ale nie przy zostawianiu zderzaka.To są lampy zespolone i będzeisz musiał albo zmienić sobie zderzak albo wyrezać miejsce na kierunek , np w miejscu postojówki , co będzie wyglądało nieciekawie
więc popatrz dokładnie jak to zrobić.
jak to poprawisz to zabierz się za resztę
powodzenia w kolejnych pracach
[B4 1Z] drewno, skóra + polerka... nowe mody str.3
- EwelinaCzarna
- Forum Audi 80
Oglądam foty i czytam Twój opis i tak :
gratki za włożoną pracę i cierpliwość, z zewnątrz niunia piękna, zadbana tak trzymać..Ale do środeczka to się przyczepię.. Pomysł miałeś dobry, wykonanie jak widzę również, jednak kolorystyka troszkę kuleje :-| Najbardziej rzuca się w oczy kilka elementów jak np zaślepka obok ręcznego, mieszek też trochę 'odstaje' kolorystycznie wśród tego jasnego obszycia. Czytałam, że masz już jasną skórę do środka, ciekawa jestem efektu, gdyż obawiam się jednego - masakrycznego kontrastu między czarnym pulpitem i jasnymi fotelami. .
Nie chcę się powtarzać, bo szczerze mówiąc nie doczytałam wszystkich opinii, ale radziłabym w miarę możliwości ujednolicić troszkę kolory :roll: Na chwilę obecną jest ich chyba 5, to stanowczo za dużo - efekt choinki się robi.
Ale jak wcześniej pisałam - szacunek za całą pracę
gratki za włożoną pracę i cierpliwość, z zewnątrz niunia piękna, zadbana tak trzymać..Ale do środeczka to się przyczepię.. Pomysł miałeś dobry, wykonanie jak widzę również, jednak kolorystyka troszkę kuleje :-| Najbardziej rzuca się w oczy kilka elementów jak np zaślepka obok ręcznego, mieszek też trochę 'odstaje' kolorystycznie wśród tego jasnego obszycia. Czytałam, że masz już jasną skórę do środka, ciekawa jestem efektu, gdyż obawiam się jednego - masakrycznego kontrastu między czarnym pulpitem i jasnymi fotelami. .
Nie chcę się powtarzać, bo szczerze mówiąc nie doczytałam wszystkich opinii, ale radziłabym w miarę możliwości ujednolicić troszkę kolory :roll: Na chwilę obecną jest ich chyba 5, to stanowczo za dużo - efekt choinki się robi.
hmm.. masakryczny kontrast - sporo się turla niuniek z jasnym fotelami (moje są z 90) i masakry nie ma - jasna skórka IMHO rozjaśni wnętrzeEwelinaCzarna pisze: Czytałam, że masz już jasną skórę do środka, ciekawa jestem efektu, gdyż obawiam się jednego - masakrycznego kontrastu między czarnym pulpitem i jasnymi fotelami. .
nad kolorkami się pracuje: fotele i reszta skórki będzie w jednakowym kolorze, reszta w szarościach - koloru dywanu nie przeskoczę (chyba, że znajdę extra barwnik do tkanin i potraktuję nim wykładzinę );EwelinaCzarna pisze:
radziłabym w miarę możliwości ujednolicić troszkę kolory :roll: Na chwilę obecną jest ich chyba 5, to stanowczo za dużo - efekt choinki się robi.
efekt choinki byłby gdybym zawiesił pomarańczowe pluszowe kostki i kratki prysnął na niebiesko - historia (i ten wątek) zna takie przypadki :mrgreen:
dzięki za komenty
dziura 3,5; czułość 200 i szeeroko: 17Artur333 pisze:Majek13 dzięki za odpowiedź. Ja też interesuje się trochę fotografiką. Możesz jeszcze napisać, jesli pamiętasz, parametry zdjęć środka: jaka przysłona, czas naświetlania, czułość, ogniskowa.
hurra - jest lustro na felach :lol:
Autosol wreszczie dotarł i efekt (fota z komóry) na szybko w załączeniu:
jak domyję auto, pstryknę całość
w porównaniu z automaxem, autosol rozjaśnia aluminium tworząc lepszy połysk ale trzeba bardziej uważać obrabiając mechanicznie: pod wpływem temperatury tarcia szybciej paruje i można przypalić alu - przy autoamxie to mi sie nie zdarzyło...
-
- Forum Audi 80