Lowered Avant | ABT 93.r
To jest jakaś grupa ? Na ebay trochę vlep z tą nazwą widziałem i przypadło do gustu , Hydro jest we wzorze drewna ze środka tylko nie ten podkłąd i wyszło jaśniej, ale na żywo fajnie jest ;Przemas80 pisze: Avant squad widzę że ktoś się posłużył przeze mnie wymyśloną nazwą dobrze że nie logiem,dobrze działasz chociaż to hydro nie do końca mi w takim wzorze pasuje
Będzie będzie wszystko z głową robię ;p Jak na razie szukam. Bo u mnie od zakupu nie było.aluminium pisze:Do blędy z 90 dokup sobie klamkę z 100 c4 by ja schować pod spodem
Ponawiam pytania żeby nie znikły,
1. Jakie nr są listew dolnych przy drzwiach, błotnikach itp.
2. No i co jeszcze fajnego można wymodzić u nas pod maską ?
3. Jaka skrzynia 5'cio biegowa najlepsza dla ABT zależy mi na zwinności w mieście, no i w trasie zazwyczaj te 110 lece.
To możesz czapke monowtrysku od volkswagena założyć i puszkę kwadratową zamiast talerza jak w fiacie :oops:
o takie coś mnie chodzi chociaż tu jest stożek
http://www.fotosik.pl/zdjecie/pelne/0f0abe25bd6bdea1
o takie coś mnie chodzi chociaż tu jest stożek
http://www.fotosik.pl/zdjecie/pelne/0f0abe25bd6bdea1
Talerz jest specyficzny i ma swój urok, ale fajnie to wygląda A stożek w naszych niuniach nie daje przypadkiem odwrotnego efektu ? Opłacalna rzeźba ? Tak wgl, jak się zrobi cieplej lecę na hamownie, chcę zobaczyć ile tych koników padło przez gazPrzemas80 pisze:To możesz czapke monowtrysku od volkswagena założyć i puszkę kwadratową zamiast talerza jak w fiacie
[ Dodano: 2016-01-14, 17:15 ]
Blenda już na aucie... Po raz kolejny zakochałem się w tym tyłeczku Zajawkowe foto, jutro auto odstawiam do przyciemnienia szyb, po czym mam nadzieję że uda się cyknąć trochę zdjęć Niestety felga ABT zimowa, lepsze to niż stalówka na zimę... Już się nie mogę doczekać cieplejszych dni
No i założona już pokrywa silnika ;P Czekam teraz tylko na 3 paczuszki, jedna z kablami, druga z osłonami, a trzecia ? Zobaczycie sami Pozdrówka
Dzięki dzięki Nie nic nie jest przypadkowe wszystko powoli idzie w pewnym kierunku sam zobaczysz. Jako że trafiła się okazja pokrywę zrobiłem teraz nie później, sądzę że jak już wszystko będzie skończone to będzie to wyglądało fajnie .DEDHI pisze:Witaj. Widzę że dużo pracy włożyłeś w audi i gradki za to. Sporo modów i wszystkie są na plus oprócz jednego. Ta pokrywa fajnie by wyglądała jakby miałbyś jakieś inne elementy a tak to pasuje jak świni siodło. Chyba że masz jakiś plan powodzenia w modach
Szyby skończone auto odebrane, efekt zadowalający wszystko w środku widać jak trzeba a na zewnątrz prezentuje się. Właściciel zadowolony Tył przyciemniony o 80% a przód 30% mam nadzieję żę dowód szybko nie poleci.