lowslow89 Audi 80 B4 Avant 2015 powrót
- eSPe
- Forum Audi 80
- Imię: Sławek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
Potwierdzam robi. Jedyne co jakość położenia lakieru kaszani. Gdyby nie to to kocur na max.tomekk666 pisze:Avant robi robotę :mrgreen:
Na fotach na szczęście nie nie widać tego mankamentu.
Postęp w ostatnim roku zrobiony na aucie mega. I co najważniejsze dużo rzeczy zbudowanych własnoręcznie dosłownie a nie kupionych gotowych i wsadzonych.
Kratki w zderzaku kontrowersyjne dla niektórych ale mi się nawet widzą.
Z detali to nie widzi mi się blenda tylnia rzeźbiona z ori długiej z dużą zgiętą blachą kwadratową.
Obadaj u mnie ostatni modzik.
Polecam bo wygląda dużo lepiej i koniecznie zaopatrz się w blachę US bo ten zgięty kwadrat robi tu złą robotę.
Socze robią na tyle dobrą robotę że brewki wg mnie też zbędne.
A ramkę pod przednią tablicę tez bym wywalił i dał po prostu przyklejoną blachę do zdesia ale o tym ci mówiłem w Iławie.
Brewki do kosza ogólnie bardzo ładnie wygląda <ok> natomiast gwint TA hmm nie daje poszaleć!!zobacz u mnie jak leży przód fk bez helpera i mam jeszcze kilka dobry cm w dół w razie w. Pozdr
Ostatnio zmieniony 23 kwie 2014, 21:35 przez Adams80B4, łącznie zmieniany 1 raz.
- eSPe
- Forum Audi 80
- Imię: Sławek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
też mnie się wydaje że jest git.lowslow89 pisze:i tak jest niżej od seri o 8cm wiec myśle że jest póki co wystarczająco <ok>
Niezły szczur się już zrobił.
Niżej nie ma po co. To już będzie pokazywanie tylko na zasadzie "a ja mam niżej niż ty" itp itd. Tak jak jest jest wystarczająco. Dla mnie jakbym miał na tym latać to i tak za nisko ale to twój gruz nie mój.
A nasze wyglądają fajnie buehehehehhelowslow89 pisze:brewki do kosza nie pójda bo:
1bedzie wyglądał jak wasze
- damian_xyz
- Moderator
- Imię: Damian
- Model: Inny
- Nadwozie: Cabrio
- Silnik: 1.3 FY
- Kontakt: