lowslow89 Audi 80 B4 Avant 2015 powrót
lowslow89, autko faktycznie masz ładniutkie i zadbane, grill też fajny ale...
moim zdaniem tego typu grill może być dopełnieniem jak już masz dłubnięte autko i posadzone na glebie... W twoim przypadku przy tych dymionych kierunkach lepiej prezentowałby się ori grill z ramką pomalowaną na czarno... No chyba, że planujesz zejść niżej ziemi, a grill jest tylko krokiem na przód
To tylko moja wizja i sugestia... Z drugiej strony każdy powinien robić autko pod swój gust a nie dla innych...
Pozdrawiam i szerokości życzę...
moim zdaniem tego typu grill może być dopełnieniem jak już masz dłubnięte autko i posadzone na glebie... W twoim przypadku przy tych dymionych kierunkach lepiej prezentowałby się ori grill z ramką pomalowaną na czarno... No chyba, że planujesz zejść niżej ziemi, a grill jest tylko krokiem na przód
To tylko moja wizja i sugestia... Z drugiej strony każdy powinien robić autko pod swój gust a nie dla innych...
Pozdrawiam i szerokości życzę...
To pierwsze B4 na takich zespolakach jakie mam możliwość zobaczyć. Z pozoru nie pasująca rzecz po zamontowaniu (napewno było z tym mnóstwo rezania) wygląda fajnie. Wiedziałem, że i tak je założysz, bo nie byłbyś sobą gdybyś nie spróbował
Teraz pozostaje czekać na mody w tylnej części nadwozia :mrgreen:
Teraz pozostaje czekać na mody w tylnej części nadwozia :mrgreen: