[B4 Avant ABK]matii62 / front v6, blenda, lotka Zender
Wkońcu doczekaliśmy się śniegu, z tej okazji skromne 2 foty
Niestety kilka dni temu poddała się uszczelka pod głowicą, i w efekcie miałem olej w płynie chłodniczym i trzeba reanimować silnik, ale to już jest w trakcie roboty :mrgreen: , mam nadzieje że wszystko będzie szybko i sprawnie ogarnięte, niedługo do wymiany polecą też przeguby i jakoś się dotoczymy do 300tys przebiegu, bo już niewiele zostało, trochę ponad 1000km <ok>
Niestety kilka dni temu poddała się uszczelka pod głowicą, i w efekcie miałem olej w płynie chłodniczym i trzeba reanimować silnik, ale to już jest w trakcie roboty :mrgreen: , mam nadzieje że wszystko będzie szybko i sprawnie ogarnięte, niedługo do wymiany polecą też przeguby i jakoś się dotoczymy do 300tys przebiegu, bo już niewiele zostało, trochę ponad 1000km <ok>
Dość długo była cisza, ale niestety update niezbyt pozytywny, gdyż ABK umarło, nie było sensu remontować całego dołu silnika, jak narazie pod maską mamy wielkie nic jeśli chodzi o silnik :-|
02.07.2012
W dniu dzisiejszym nabyte okazyjnie kolejne ABK w fajnym stanie, na dniach wszystko powinno być złożone <ok> trochę rzeczy ze starego ABK zostaje na dawce, ewentualnie jakby ktoś czegoś potrzebował to pisać :mrgreen:
02.07.2012
W dniu dzisiejszym nabyte okazyjnie kolejne ABK w fajnym stanie, na dniach wszystko powinno być złożone <ok> trochę rzeczy ze starego ABK zostaje na dawce, ewentualnie jakby ktoś czegoś potrzebował to pisać :mrgreen:
fot drugiego silnika za bardzo nie ma co dodawać ABK jak ABK szału nie ma, ale po złożeniu wszystko fajnie chodzi, stary ABK ewentualnie do sprzedania na części jakby ktoś coś potrzebował, trochę osprzętu itp zostało,
jako bonus zdjęcie z dziś, lekka wena twórcza <ok>
Uploaded with ImageShack.us
jako bonus zdjęcie z dziś, lekka wena twórcza <ok>
Uploaded with ImageShack.us