[AUDI 80 B4, 1.9 TD-I] moje żółtko :) fotki str. 1
To ze cie wyrzuca z kolein to normalne przy szerokiej oponie a do tego przy niskim profilu napewno spada komfort jazdy ja mam 205/16/55 i obniżone zawieszenie to głupie plomby
Ostatnio zmieniony 10 mar 2008, 20:33 przez Metal, łącznie zmieniany 1 raz.
- bartek18150
- Audi 80 Klub
- Imię: Dawid
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9 1Z
- Kontakt:
El. szybki dorezał poprzedni właścicielzjawa pisze:Bardzo ładna sztuka ale tak jak koledzy już powiedzieli nie sprzedawaj tych `17 tylko zakładaj! :mrgreen:
Swoją drogą gdzieś słyszałem że 14-stki w ogóle nie wejdą do B4 ze względu na zacisk ale jak widać okazuje się że wchodzą
Dużo miałeś roboty z dorezaniem elektrycznych szybek?
Co do tych felg to jednak zdecyduję się je sprzedać lub zamienić na mniejsze z ogumieniem, jeśli ktoś by chciał proszę pisać. Niestety 2 przednie opony są łyse, ale 2 tylnie w dobrym stanie. Fotki mogę wysłac na GG bądź e-mail.
Co do felg, to spisałem z nich dzisiaj takie dane, może wiecie o co kamanzjawa pisze:A jaka jest szerokość felg i jakie miałeś tam założone opony... może coś zaradzimy z prowadzeniem
MBT RH
ET 35
Z8074 35
8Jx17H2
Opona:
CONTINENTAL ContiWinterContact
205/50 R 17
93H
Extra Load M.S Radial Tubeless TS790
W planach jest oddanie Audiczki w sobote do mechanika w celu wymiany przedniej amortyzacji silnika, po czym założę 17 i przeprowadzę jazdę testową na całkowicie sprawnym technicznie aucie. Jesli nadal nie poczuję komfortu z jazdy, będę chciał sprzedać lub wymienić je na mniejsze 15. Dostałem na pw już jedną ciekawę propozycję