[ABK] Przywitanie zimu po byku
no super akcja. a najlepsze w tym jest to ze jak będziesz opuszczał szybę to bedziesz sie cieszył podwójnie raz ze nie musisz kręcić a dwa ze sam to poskładałeś.
szyba kierowcy powinna zjechać na dół tak jak u Ciebie, ale do góry tylko przy włączonym silniku sama śmiga do góry.
co do tych wtyczek to Ci nie pomogę bo nie wiem
szyba kierowcy powinna zjechać na dół tak jak u Ciebie, ale do góry tylko przy włączonym silniku sama śmiga do góry.
co do tych wtyczek to Ci nie pomogę bo nie wiem
U mnie też sama się otwiera po kliknięciu, a spowrotem muszę trzymać. Z tymi lampami o tym samym myślałem (znaczy o pomalowaniu motipem) po tym jak zobaczyłem lampy colorline na Allegro.rafalaudi1 pisze:szyba kierowcy zsuwa sie do dolu po jednym nacisnieciu przycisku chodz nie wiem czy nie powinna tez sie podsuwac do gory po jednym przycisnieciu.
-
- Audi 80 Klub
- Imię: Rafał
- Model: Audi 80 B1
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 6A
emge, ja lampy z tylu okleilem folia zeby nie bylo problemu z nierowno nalozonymi warstwami :idea: .
folia ewytrzymala mrozy i nadal swietnie wyglada-polecam.
a co do zmiany wnetrza to wielkie dzieki i pzdr dla UFOtm :!:
[ Dodano: 2008-03-10, 16:45 ]
adasrogas, ciesze sie jak male dziecko,moja pani byla troche zla ze caly dzien kobiet spedzilem pod autem ale jakzobaczyla efekt to nie mogla uwierzyc ze sam to zrobilem <ok>
folia ewytrzymala mrozy i nadal swietnie wyglada-polecam.
a co do zmiany wnetrza to wielkie dzieki i pzdr dla UFOtm :!:
[ Dodano: 2008-03-10, 16:45 ]
adasrogas, ciesze sie jak male dziecko,moja pani byla troche zla ze caly dzien kobiet spedzilem pod autem ale jakzobaczyla efekt to nie mogla uwierzyc ze sam to zrobilem <ok>
czyli robiąc prezent siebie i niuni zrobiłes przy okazji prezent swojej pani. to sie nazywa korzyśćrafalaudi1 pisze:[ Dodano: 2008-03-10, 16:45 ]
-
- Audi 80 Klub
ale jestem zzzzzzzłłłłłłłłłłłłłłłłłłłyyyyyyyyyy :!: tyle ze nie wiem na kogo -czy na siebie :?: czy na ten dziwny kraj :?:
w pazdzierniku gdy kupilem moje kochane autko mialem idealne zawieszenie :!:
dzis załozylem oryginalne felgi 10-ramienne(albo 9-ramienne :roll: )na oponach 205/60/15 czyli standard i jakosc dziwnie mi sie jezdzilo.
podjeczalem do znajomego na stacji kontroli pojazdow zeby ocenil stan mojego zawieszenia po okolo 5miesiacach jazdy po sosnowieckich drogach.
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :!:
do wymiany mam:
-tuleje wachaczy przednich
-sworznie wachaczy przednich
-tuleje sanek
-tuleje tylnej belki
-łączniki dr.stabilizatora
Jakiez to piekne drogi mamy :lol: :roll:
[ Dodano: 2008-03-11, 23:20 ]
jestem jeszcze bardziej zly-2 raz zepsula mi sie sprezyna w zamku.
dobrze ze mam jeszcze czesci z passata to przelozylem i dziala.
przed chwila mialem mysl zeby sprzedac niunie ale nie wydaje mi sie ze to Gabryska przynosi mi pecha i predzej jej sie pozbede-po co ja pije.
w pazdzierniku gdy kupilem moje kochane autko mialem idealne zawieszenie :!:
dzis załozylem oryginalne felgi 10-ramienne(albo 9-ramienne :roll: )na oponach 205/60/15 czyli standard i jakosc dziwnie mi sie jezdzilo.
podjeczalem do znajomego na stacji kontroli pojazdow zeby ocenil stan mojego zawieszenia po okolo 5miesiacach jazdy po sosnowieckich drogach.
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :!:
do wymiany mam:
-tuleje wachaczy przednich
-sworznie wachaczy przednich
-tuleje sanek
-tuleje tylnej belki
-łączniki dr.stabilizatora
Jakiez to piekne drogi mamy :lol: :roll:
[ Dodano: 2008-03-11, 23:20 ]
jestem jeszcze bardziej zly-2 raz zepsula mi sie sprezyna w zamku.
dobrze ze mam jeszcze czesci z passata to przelozylem i dziala.
przed chwila mialem mysl zeby sprzedac niunie ale nie wydaje mi sie ze to Gabryska przynosi mi pecha i predzej jej sie pozbede-po co ja pije.
-
- Audi 80 Klub
umylem audiczke i zrobilem kilka nowych fotek
nadal nie pomalowalem lusterek bo jest problem z kupieniem lakieru w sprayu,z tego co powiedzial mi pracownik norauto to w motip nie robia go w sprayu
ciekawe ze w sztyfcie robia a w sprayu nie
no i dokupilem taka bardzo nie wygodna zabawke i moja pani ja dostanie bo jej sie podoba
nadal nie pomalowalem lusterek bo jest problem z kupieniem lakieru w sprayu,z tego co powiedzial mi pracownik norauto to w motip nie robia go w sprayu
ciekawe ze w sztyfcie robia a w sprayu nie
no i dokupilem taka bardzo nie wygodna zabawke i moja pani ja dostanie bo jej sie podoba
-
- Audi 80 Klub
-
- Audi 80 Klub