[B4]Quattro Avant od eSPe
-
- Moderator
- Imię: Michał
- Model: Inny
- Nadwozie: Coupe quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
nio to ladnie panie, - podobi mi sie Jakby co na jebaju sa progi rsowe 4 dni do konca <ok>
http://www.ebay.co.uk/itm/281089643044? ... 1423.l2649
http://www.ebay.co.uk/itm/281089643044? ... 1423.l2649
Zrób tak jak ja. Tez miałem hak i czasem jest potrzebny, więc szkoda mi go było się pozbywać. Ale strasznie szpeci on samochód. Tak więc trochę polowałem na Allegro i wyhaczyłem ori odpinany hak Westfalia za 280zł. Po odpięciu kuli, z zewnątrz nawet nie ma śladu po haku, żadnych dziur w zderzaku, ani wystających elementóweSPe pisze:Od razu uprzedzam hejterów - hak musi zostać i to nawet nie podlega dyskusji.
- eSPe
- Forum Audi 80
- Imię: Sławek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
Przemas80, fotki robil Stuku.
Reszta fotek na fb.
Westfalie chetnie bym przygarnal tylko zderzak juz i tak podciety na potrzeby tego haka co mam.
Ostatecznie moge kule zawsze odkrecic na zlot zostawiajac same gniazdo lub ewentualnie je troche schowac.
wujo1, mam drugi komplet ktory pomalowalem.
Listwy na drzwiach sa przyklejane (tak przynajmniej wygladaja od spodu de co mam).
Listwy na blotniku sa na 1zatrzask i srobke (zatrzask na wylot,, od tylu pod nadkolem masz nakretke plastikowa nakrecana na gwint plastikowy wystajacy z listwy i tez ktory przechodzi na wylot blotnika.
:mrgreen:
UFOtm, o totototo.
Czekam na zastrzyk keszu bo sie juz troche wystukalem i na jakas oferte na rynku lokalnym.miki1133, co do polerki zobacz co dalo 15 sekund polerowania fragmentu maski na ostatnim foto.
Przemas80, co do spotkania to mozliwe ze bedzie szansa w Grabinie 1 maja.
Reszta fotek na fb.
Westfalie chetnie bym przygarnal tylko zderzak juz i tak podciety na potrzeby tego haka co mam.
Ostatecznie moge kule zawsze odkrecic na zlot zostawiajac same gniazdo lub ewentualnie je troche schowac.
wujo1, mam drugi komplet ktory pomalowalem.
Listwy na drzwiach sa przyklejane (tak przynajmniej wygladaja od spodu de co mam).
Listwy na blotniku sa na 1zatrzask i srobke (zatrzask na wylot,, od tylu pod nadkolem masz nakretke plastikowa nakrecana na gwint plastikowy wystajacy z listwy i tez ktory przechodzi na wylot blotnika.
:mrgreen:
UFOtm, o totototo.
Czekam na zastrzyk keszu bo sie juz troche wystukalem i na jakas oferte na rynku lokalnym.miki1133, co do polerki zobacz co dalo 15 sekund polerowania fragmentu maski na ostatnim foto.
Przemas80, co do spotkania to mozliwe ze bedzie szansa w Grabinie 1 maja.
Zapuszczony ten gruz.... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
z kazdym zdjeciem jakie wysyłam espemu z gawry ten bierze ręczniczek papierowy i idzie do toalety... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Dziś troche ruszyłemskorupe tego to....pumeks nawet nie rusza tego lakieru taki strup... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ale...będzie Pan zadowolony....oby tylko konto strzymało.... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
od razu zaznaczam ze to dopiero zgrubne zebranie matu...
z kazdym zdjeciem jakie wysyłam espemu z gawry ten bierze ręczniczek papierowy i idzie do toalety... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Dziś troche ruszyłemskorupe tego to....pumeks nawet nie rusza tego lakieru taki strup... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ale...będzie Pan zadowolony....oby tylko konto strzymało.... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
od razu zaznaczam ze to dopiero zgrubne zebranie matu...