[B4]Quattro Avant od eSPe
- eSPe
- Forum Audi 80
- Imię: Sławek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
Trochę podkręcone bo jakość koloru w fotkach z komórki to jest kicha.Tighe pisze:Jakieś te fotki podkręcone Panie Espe :mrgreen:
Na fotkach (podkręconych) kolor wygląda podobnie do tego jak jest na żywo (albo nawet i podkręcone tego nie oddają).
Moja również. Nie wiem po prostu jak szukałem to wpisywałem w Allegro "Audi A8". Jakby co to może będą na zbycie na jesień. Nie wiem co zima przyniesie. Mi tam do dzisiaj z 17tek chodzą monobloki takie jak miał Mongolski albo Gulideckel W12 (ale to niestety nie ta kasa) lub najchętniej Avus 1 takie jak ma Kazikboy (ale to też zależy od tego co się będzie działo w portfelu.icemerc pisze:eSPe, pozazdrosciłem ci koła Słuchaj powiedz mi znasz ich prawidłową nazwe? Bo ja tylko wiem , że sa z A8 D3 i na tym sie moja wiedza kończy....
Senks. Trochę mogły by być lepiej. W niektórych miejscach i zakamarkach zalega jeszcze farba. Polerka wg mnie do poprawienia ale to jak coś na następny sezon o ile zostaną u mnie jeszcze.garry99 pisze:na żywo całkiem fajnie te felgi wyglądają:)
Co ciekawe ceny nie powalają z nóg a efekty są fajne.Arteriusz pisze:Espe co to za kosmetyki?... bo efekty mnie powaliły <ok>
http://www.shinygarage.pl/
Na pewno mogę polecić środek do felg, plastików oraz szyb (Ada jak myła w Avancie szyby powiedziała że środek kozacki i mam jej też zamówić taki do szyb do domu ).
Wosk i sealant - efekt dały fajny - co do oceny tego jak się trzyma lakieru (na jak długo) to z oceną muszę poczekać.
Ogólnie jestem pozytywnie zaskoczony i suma sumarum mogę polecić dla takich laików i początkujących dbaczy lakierów (bo detailingowcem nazwać się nie mogę raczej).
- quattroBandit
- Audi 80 Klub