[B4 2.0 ABK] QUATTRO by Domar:) USA gleba
[B4 2.0 ABK] QUATTRO by Domar:) USA gleba
Witam kolegów
Chciałbym pokazać swój zakup, mianowicie audi 80 2.0 ABK quattro:) jest to moja trzecia 80 ale pierwsza w quattro.
Auto kupione w dość zaniedbanym stanie, okolo roku stalo pod chmurką ale ogólnie baza jest według mnie dobra <ok>
A więc tak auto wyglądało w dniu kupna:
Następnie po małym myciu :
I powoli zaczynam realizować swój projekt
Jako pierwsza wpadła lotka aluminiowa:
Kolejne w kolejce są listwy v6, już czekają na założenie bo halogeny i kierunki w drodze
na dzień dzisiejszy mechanicznie zrobiony kompletny rozrząd, olej, filtry, świece. Wiadomo auto długo stalo wiec to piorytet
Auto na dzień dzisiejszy:
Doszła gleba -60/-40
Siedzi niżej niż zakładałem ale coz;)
Wpadły juz lampy przód od dawcy, fele 16' na dystansach
Aktualne fotki na dzień dzisiejszy
Cały czas coś się dzieje
I zimowy setup
Chciałbym pokazać swój zakup, mianowicie audi 80 2.0 ABK quattro:) jest to moja trzecia 80 ale pierwsza w quattro.
Auto kupione w dość zaniedbanym stanie, okolo roku stalo pod chmurką ale ogólnie baza jest według mnie dobra <ok>
A więc tak auto wyglądało w dniu kupna:
Następnie po małym myciu :
I powoli zaczynam realizować swój projekt
Jako pierwsza wpadła lotka aluminiowa:
Kolejne w kolejce są listwy v6, już czekają na założenie bo halogeny i kierunki w drodze
na dzień dzisiejszy mechanicznie zrobiony kompletny rozrząd, olej, filtry, świece. Wiadomo auto długo stalo wiec to piorytet
Auto na dzień dzisiejszy:
Doszła gleba -60/-40
Siedzi niżej niż zakładałem ale coz;)
Wpadły juz lampy przód od dawcy, fele 16' na dystansach
Aktualne fotki na dzień dzisiejszy
Cały czas coś się dzieje
I zimowy setup
Ostatnio zmieniony 27 gru 2016, 22:10 przez Domar, łącznie zmieniany 7 razy.
Po polerce prezentuje się ładnie buda nie wygląda żeby miała jakieś poważne przejścia, środka nie mam niestety zdjęć, jest cały jasny łącznie z deska i mi osobiście się nie podoba i będę wszystko zmieniał na ciemne wnętrze zrobię foto w weekend i podrzuce
[ Dodano: 2016-04-02, 19:01 ]
Dziś wskoczyly listwy v6 plus halogeny i kierunki...niestety polaszczylem się na białe kierunki nie pasują itp...lada dzień wskocza ori
[ Dodano: 2016-04-18, 11:55 ]
Wczorajsza niedziela spędzona na wymianie całego przedniego zawieszenia, przy okazji gleba -60/-40 :mrgreen:
[ Dodano: 2016-04-30, 09:08 ]
Dziś zawitał "dawca rarytasów" <ok>
Auto raczej będzie szło do rozbiórki, a wszystkie fanty zawitają u mnie
[ Dodano: 2016-04-02, 19:01 ]
Dziś wskoczyly listwy v6 plus halogeny i kierunki...niestety polaszczylem się na białe kierunki nie pasują itp...lada dzień wskocza ori
[ Dodano: 2016-04-18, 11:55 ]
Wczorajsza niedziela spędzona na wymianie całego przedniego zawieszenia, przy okazji gleba -60/-40 :mrgreen:
[ Dodano: 2016-04-30, 09:08 ]
Dziś zawitał "dawca rarytasów" <ok>
Auto raczej będzie szło do rozbiórki, a wszystkie fanty zawitają u mnie
-
- Forum Audi 80