Silnik- ABT
Napęd- Ośka
Skrzynia- Manualna
Wyposażenie:

To chyba tyle, resztę gratów próbuje powoli własnymi siłami dokładać do auta :mrgreen:
Plany Są duże ale zobaczymy jak to wyjdzie.

Reszta planów przyjdzie z czasem napewno :mrgreen:
Na początku prezentowała się tak ( foto z audi kumpla pod szkołą)
Tak więc najpierw wpadły dodatkowe zegary :mrgreen: i już wnętrze nabrało uroku szczególnie podczas jazdy w nocy <ok>
Jako że zaczął mi odklejać się materiał na boczkach drzwi postanowiłem coś z tym zrobić i padło na to, że obszyłem je skajem
Odświeżyłem też tylną blendę
Później poszły lusterka w kolor co według mnie odmłodziło nieco auto, miałem gdzieś zdjęcia z malowania ale gdzieś się zapodziały :roll:
Wpadły mi też w ręce lampy color edition od delika i przekaźnik 99 (ustawialny czas pracy wycieraczek) od espe
Listwy z halogenami i kierunkami

Jako że zostało mi trochę skaju z boczków drzwi to okleiłem też słupki A

Wpadła też klubowa wlepa z najnowszej edycji :mrgreen:
I parę dni temu poszła ramka grilla w czarny mat :lol:
Dzisiaj przyjechał mój prezent świąteczny :mrgreen: Teraz tylko wypolerować rant, porządnie wyczyścić i będzie malina
Silnik został trochę odświeżony

Mały up 7.2.2014
W drodze z uczelni
10.07.2014
24.06.15
Temat trochę przysiadł ale są inne priorytety.
Tymczasem do audi wpadły nowo obszyte grzane fotele, boki skóra środek alcantara z wyszytym logo AUDI, parę nowych końcówek drążków, nowe amorki tył i inne drobne pierdoły. Jak będzie ładna pogoda porobię parę zdjęć. Poza tym jest nowy nabytek Honda CBR 600 więc większość wolnych pieniędzy idzie w odchwaszczenie moto.
3.03.16
W związku z tym, że moje lampy nie są w najlepszej kondycji postanowiłem prysnąć ramki na czarno. Moim zdaniem teraz trochę lepiej front wygląda, a w międzyczasie będę polował na zespolaki w dobrym stanie

10.03.16r.
Korzystając z tygodniowego urlopu postanowiłem pomalować felgi na lato, pomysł na kolor podpatrzyłem u kolegi dydo.
02.11.16r.
pozdro Lichy