Sklep Ipart
części samochodowe
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl

felgi - sklep internetowy ucando.pl

[Audi b4 2.0] Swap ABK -> ABK

Prezentacja w/w od 1991 do 1996.
Awatar użytkownika
Trooky
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Trooky » 02 lis 2013, 21:42

Czy ktoś tu żyje?

Awatar użytkownika
Fanthom
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Fanthom » 18 maja 2014, 13:01

Hehe nie wchodziłem na mój temat chyba z pół roku:P...A żyje żyje , można powiedzieć za od 4 lat próbuje ożywić tego strupa , w ostatnim tygodniu zostało wymienione :

-Sprzęgło z dociskiem i łożyskiem SASCH
-Olej + filtr oleju
-Wymieniona uszczelka pod portkami

Dzisiaj wymienione końcówki drążków oraz ustawiona zbieżność , jutro do wymiany idzie łozysko koła lewego a w następnym tygodniu będz w ten weekend do wymiany portki na nowe , oraz maglownica bo moja sie skończyła :-( , tak więc jak widać coś sie powoli dzieje , w ostatnim czasie były też wymieniane obie osłony przegubów zewnętrznych oraz łożysko prawe. Niedługo czeka mnie też zakup opon letnich. Może jak wkońcu ogarne tego strupa mechanicznie to wezme się za wygląd 80 <ok>

[ Dodano: 2014-04-03, 21:25 ]
Dzisiaj zgodnie z planem wymienione łożysko lewego koła , jak to ze starymi autami nie obyło się bez problemów , na szczescie Vigo przygotowany był na każdą sytuacje , w miedzyczasie doszła dwururka , ostatni element układanki pod tytulem "niech wreszcie uslysze swoje mysli jadac autem" chociaz nie bede klamał ze po wymianie łożyska jest niebo a ziemia :)

[ Dodano: 2014-04-07, 22:58 ]
Wkońcu wpadło radio , wczesniej był blaupunkt teraz siedzi sony , poprzednie zostało niestety zarypane (tak jak widac jeszcze w Polsce oplaca sie krasc radia :P) Jutro o ile pogoda pozwoli to zmienię dwururkę miedzy kolektorem a katalizatorem:)

No i po krzyku , 2 dni pracy i silnik zmieniony , przy okazji wymieniona maglownica bo moja się już skończyła , w przyszłym tygodniu sprężyny i hamulce :)

Obrazek

Obrazek

Obrazek

[ Dodano: 2014-10-26, 13:06 ]
Auto sprzedane , temat do zamkniecia :roll:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Audi 80/90 - B4.”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl