tak patrze, że w sumie w aucie zrobiłeś przed pół roku więcej, niż większość użytkowników tego forum przez całe życie, LOL :lol: :lol: :lol: :lol:
ale przynajmniej autko nabiera dobrego wyglądu. Nie wszystko mi się podoba, ale idziesz w dobrą stronę <ok>
no więc tak w końcu są pomalowane zderzaki listwy lustra klamki itp niestety z tylnym jest lekkie opóźnienie no ale cóż życie :roll:
taki mały akcent wpadł myślę że nie wygląda źle
W końcu przednie zderzak CFL co prawda nie jestem z niego zadowolony bo miał być w b.dobrym stanie niestety nie był okazało się że już był robiony , z boku urwany plastik, musiałem dorabiać mocowanie żeby przykręcić bok , na kratki boczne brak uszów będę musiał coś pokombinować żeby się trzymały i niestety urwane zaczepy w lewym kierunku muszę kupić jakąś igiełkę , jedynie z czego jestem zadowolony to z malowania . Sory za takie zdjęcia jutro może pstryknę za dnia
Malowanie progów niestety były szare po ostatnim malowaniu nie wiem czemu tak się zrobiło , teraz o niebo lepiej
Lusterka w kolorze nadwozia + nowe wkłady niestety jeszcze ich nie założyłem ale to kwestia czasu
już jakiś czas temu też zmieniłem kierownice na skórzaną FL , kupiona za grosze , jeszcze małe poprawki renoskórem i jest z wmiarę do tego nowa manetka i obudowa FL , foto trochę starsze :lol: i parę zdjęć wnętrza
wleciał też jeszcze tempomacik od razu też pod sterowanie BC które leży i się kurzy . niestety jeszcze tempomat nie cyka nie wiem czemu muszę popatrzeć
Po za tym zostały prze polerowane tylne lampy , ramiona wycieraczek , słupki środkowe ,znaczek audi na grillu, elementy czarna odświeżone w tym całe podszybie . Nie zakładałem narazie listew i klamek ponieważ samochód wymaga poprawek lakierniczych po tylu latach ma trochę defektów trza usunąć rysy wgniotki itp rzeczy + wymiana tylnych lewych drzwi bo tych mi się nie opłaca robić :roll: Ale to w 2014 będę się tym martwił , teraz trza oczekiwać na tylny zderzak .
Wielkie dzięki keczy za ogarniecie tego wszyskiego <ok>
wujo1 pisze:W końcu przednie zderzak CFL co prawda nie jestem z niego zadowolony bo miał być w b.dobrym stanie
A skąd go wytarmosiłeś?
wujo1 pisze:Sory za takie zdjęcia jutro może pstryknę za dnia
Fajnie wygląda. Nie jestem fanem CFLa ale fajnie to nawet wyszło i fajnie pasuje w twoim kolorku.
Auto na niektórych fotkach przypomina sedana jaco124 (choć on ma chyba inny kolorek).
wujo1 pisze:Malowanie progów niestety były szare po ostatnim malowaniu nie wiem czemu tak się zrobiło , teraz o niebo lepiej
Ładnie i gładko.
Listwy masz ładne. Nowe wsadzałeś z ASO?
wujo1 pisze:już jakiś czas temu też zmieniłem kierownice na skórzaną FL , kupiona za grosze , jeszcze małe poprawki renoskórem i jest z wmiarę do tego nowa manetka i obudowa FL , foto trochę starsze :lol:
Kolumnę też zmieniałeś na tą po ostatnim lifcie? Bo deskę widzę masz tą ostatnią.
wujo1 pisze:Po za tym zostały prze polerowane tylne lampy
eSPe pisze:wujo1 napisał/a:
Malowanie progów niestety były szare po ostatnim malowaniu nie wiem czemu tak się zrobiło , teraz o niebo lepiej
Ładnie i gładko.
Listwy masz ładne. Nowe wsadzałeś z ASO?
listwy stare , dopiero będę zamawiał listwy z ASO
już jakiś czas temu też zmieniłem kierownice na skórzaną FL , kupiona za grosze , jeszcze małe poprawki renoskórem i jest z wmiarę do tego nowa manetka i obudowa FL , foto trochę starsze :lol:
Kolumnę też zmieniałeś na tą po ostatnim lifcie? Bo deskę widzę masz tą ostatnią.
nie została ta co była od początku mała przeróbka i siedzi
Po za tym zostały prze polerowane tylne lampy
Fotki?
juto zapodam bo dziś za dnia nie udało mi się zrobić , mam tylko jedno takie
Sory za takie zdjęcia jutro może pstryknę za dnia
Fajnie wygląda. Nie jestem fanem CFLa ale fajnie to nawet wyszło i fajnie pasuje w twoim kolorku.
Auto na niektórych fotkach przypomina sedana jaco124 (choć on ma chyba inny kolorek).
dzięki ale muszę lepiej spasować ten zderzaki itp , jeszcze co gorsze nie mogłem wcisnąć kierunków bo zapierają się oprawki :shock: nie były przypadkiem jakieś inne ?
Jest elegancko z moim ulubionym frontem Spodziewałem się lekkiej różnicy w kolorze na zderzakach jak to zwykle bywa szczególnie na zdjęciach ale panowie z Dupont-a poraz kolejny spisali się na medal <ok>
Progi profeska <ok>
wujo1 pisze:na kratki boczne brak uszów będę musiał coś pokombinować żeby się trzymały
ogranie się jak podjedziesz, a na tą chwilę trytytki
wujo1 pisze:Ale to w 2014 będę się tym martwił ,
...w 2014 zdecydujesz się na taką całość bez rozdrabniania się na elementy :lol:
Swoją drogą, będę musiał jutro postawić mojego zielonego strupa w krzokach bo jest nowy zielony szeryyyfff <rotfl>
za wystające opony i brak rej na zderzaku a co lepsze na felach kupe czasu jeżdżę i tam gdzie pracuje to codziennie przejeżdżam koło głównej komendy i nic mi nie mówili nawet jak stali na patrolu , a teraz wyjechałem i łup po dowodziku :lol: