Sklep Ipart
części samochodowe
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl

felgi - sklep internetowy ucando.pl

[Audi 80 B4] TDI,by wujo1

Prezentacja w/w od 1991 do 1996.
Awatar użytkownika
wujo1
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: wujo1 » 30 sie 2013, 19:49

Tighe pisze:to co tam strugasz teraz? zderzaki w końcu?
tak w końcu te cholerne zderzaki :roll: po weekendzie mam nadzieje że już będą i będę się bawił w pasowanie ich :-|
duo pisze:motodoktora domowej roboty na bazie kompotu ze starej szmaty do podłogi, kreta i muchozolu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
coś ty by mnie ludzie na wsi podpierdzielili że robię jakieś nielegalne mikstury to bym do kryminału poszedł :lol:
eSPe pisze:Ja bym tu widział jak wujo1 wsadza kubełki skórzane zamiast kanap z przodu.
oj tak czytasz mi w myślach obecnie nic nie mogę znaleźć ciekawego , szukaj tych recaro z a8 szybciej :mrgreen:

Awatar użytkownika
quattroBandit
Audi 80 Klub
Audi 80 Klub

Post autor: quattroBandit » 31 sie 2013, 08:21

tak patrze, że w sumie w aucie zrobiłeś przed pół roku więcej, niż większość użytkowników tego forum przez całe życie, LOL :lol: :lol: :lol: :lol:
ale przynajmniej autko nabiera dobrego wyglądu. Nie wszystko mi się podoba, ale idziesz w dobrą stronę <ok>

delik
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Imię: Mateusz
Model: Audi 80 B4
Nadwozie: Sedan quattro
Silnik: 2.0 ACE
Kontakt:

Post autor: delik » 31 sie 2013, 08:38

tak patrze, że w sumie w aucie zrobiłeś przed pół roku więcej
ee wujo1 dziala juz dluzszy czas tylko mial kryzys mentalny i usunol sobie wczesniejszy temat :-P :-P

Awatar użytkownika
Daniel Choros
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Daniel Choros » 31 sie 2013, 22:15

delik pisze:tylko mial kryzys mentalny i usunol sobie wczesniejszy temat
taa, a teraz szpan, że w pół roku założył wszystkie możliwe rarytasy :mrgreen: <ok>

Awatar użytkownika
quattroBandit
Audi 80 Klub
Audi 80 Klub

Post autor: quattroBandit » 01 wrz 2013, 01:57

delik pisze: ee wujo1 dziala juz dluzszy czas tylko mial kryzys mentalny i usunol sobie wczesniejszy temat :-P :-P
a to kłamca niewdzięcznik przebrzydły, zostanie srogo ukarany jak spotkam na jakimś zlocie 8-)
delik pisze:usunol
i, "usunął" ... :D :mrgreen: Delik chłopie, grata masz zacnego, teraz popracuj nad ortografią :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Awatar użytkownika
wujo1
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: wujo1 » 06 wrz 2013, 20:24

no więc tak w końcu są pomalowane zderzaki listwy lustra klamki itp niestety z tylnym jest lekkie opóźnienie no ale cóż życie :roll:

taki mały akcent wpadł myślę że nie wygląda źle
Obrazek

W końcu przednie zderzak CFL co prawda nie jestem z niego zadowolony bo miał być w b.dobrym stanie niestety nie był okazało się że już był robiony , z boku urwany plastik, musiałem dorabiać mocowanie żeby przykręcić bok , na kratki boczne brak uszów będę musiał coś pokombinować żeby się trzymały i niestety urwane zaczepy w lewym kierunku muszę kupić jakąś igiełkę , jedynie z czego jestem zadowolony to z malowania . Sory za takie zdjęcia jutro może pstryknę za dnia
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Malowanie progów niestety były szare po ostatnim malowaniu nie wiem czemu tak się zrobiło , teraz o niebo lepiej

Lusterka w kolorze nadwozia + nowe wkłady niestety jeszcze ich nie założyłem ale to kwestia czasu

już jakiś czas temu też zmieniłem kierownice na skórzaną FL , kupiona za grosze , jeszcze małe poprawki renoskórem i jest z wmiarę do tego nowa manetka i obudowa FL , foto trochę starsze :lol: i parę zdjęć wnętrza

wleciał też jeszcze tempomacik od razu też pod sterowanie BC które leży i się kurzy . niestety jeszcze tempomat nie cyka nie wiem czemu muszę popatrzeć :-)
Obrazek Obrazek

Po za tym zostały prze polerowane tylne lampy , ramiona wycieraczek , słupki środkowe ,znaczek audi na grillu, elementy czarna odświeżone w tym całe podszybie . Nie zakładałem narazie listew i klamek ponieważ samochód wymaga poprawek lakierniczych po tylu latach ma trochę defektów trza usunąć rysy wgniotki itp rzeczy + wymiana tylnych lewych drzwi bo tych mi się nie opłaca robić :roll: Ale to w 2014 będę się tym martwił , teraz trza oczekiwać na tylny zderzak .

Wielkie dzięki keczy za ogarniecie tego wszyskiego <ok>

Tigeros
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Imię: Karol
Nadwozie: Sedan
Silnik: 2.3 NG

Post autor: Tigeros » 06 wrz 2013, 20:34

lubie to <bravo>

Awatar użytkownika
eSPe
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Imię: Sławek
Nadwozie: Avant
Silnik: 2.6 ABC
Kontakt:

Post autor: eSPe » 06 wrz 2013, 21:20

wujo1 pisze:W końcu przednie zderzak CFL co prawda nie jestem z niego zadowolony bo miał być w b.dobrym stanie
A skąd go wytarmosiłeś?
wujo1 pisze:Sory za takie zdjęcia jutro może pstryknę za dnia
Fajnie wygląda. Nie jestem fanem CFLa ale fajnie to nawet wyszło i fajnie pasuje w twoim kolorku.
Auto na niektórych fotkach przypomina sedana jaco124 (choć on ma chyba inny kolorek).
wujo1 pisze:Malowanie progów niestety były szare po ostatnim malowaniu nie wiem czemu tak się zrobiło , teraz o niebo lepiej
Ładnie i gładko.
Listwy masz ładne. Nowe wsadzałeś z ASO?
wujo1 pisze:już jakiś czas temu też zmieniłem kierownice na skórzaną FL , kupiona za grosze , jeszcze małe poprawki renoskórem i jest z wmiarę do tego nowa manetka i obudowa FL , foto trochę starsze :lol:
Kolumnę też zmieniałeś na tą po ostatnim lifcie? Bo deskę widzę masz tą ostatnią.
wujo1 pisze:Po za tym zostały prze polerowane tylne lampy
Fotki?

Awatar użytkownika
wujo1
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: wujo1 » 06 wrz 2013, 21:34

eSPe pisze:wujo1 napisał/a:
Malowanie progów niestety były szare po ostatnim malowaniu nie wiem czemu tak się zrobiło , teraz o niebo lepiej
Ładnie i gładko.
Listwy masz ładne. Nowe wsadzałeś z ASO?
listwy stare , dopiero będę zamawiał listwy z ASO ;-)
już jakiś czas temu też zmieniłem kierownice na skórzaną FL , kupiona za grosze , jeszcze małe poprawki renoskórem i jest z wmiarę do tego nowa manetka i obudowa FL , foto trochę starsze :lol:
Kolumnę też zmieniałeś na tą po ostatnim lifcie? Bo deskę widzę masz tą ostatnią.
nie została ta co była od początku mała przeróbka i siedzi
Po za tym zostały prze polerowane tylne lampy
Fotki?
juto zapodam bo dziś za dnia nie udało mi się zrobić , mam tylko jedno takie
Obrazek
Sory za takie zdjęcia jutro może pstryknę za dnia
Fajnie wygląda. Nie jestem fanem CFLa ale fajnie to nawet wyszło i fajnie pasuje w twoim kolorku.
Auto na niektórych fotkach przypomina sedana jaco124 (choć on ma chyba inny kolorek).
dzięki :) ale muszę lepiej spasować ten zderzaki itp , jeszcze co gorsze nie mogłem wcisnąć kierunków bo zapierają się oprawki :shock: nie były przypadkiem jakieś inne ?

Awatar użytkownika
eSPe
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Imię: Sławek
Nadwozie: Avant
Silnik: 2.6 ABC
Kontakt:

Post autor: eSPe » 06 wrz 2013, 21:50

wujo1 pisze:nie została ta co była od początku mała przeróbka i siedzi
Tuleja pogrubiająca? ;-)
wujo1 pisze:listwy stare , dopiero będę zamawiał listwy z ASO ;-)
Tu wyglądają na ładne.
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/bd3 ... abe5d.html
wujo1 pisze:bo zapierają się oprawki :shock:
Fachowcem od CFL nie jestem ale nie wydaje mi się aby dawali inne.

Awatar użytkownika
keczy
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: keczy » 06 wrz 2013, 22:01

Jest elegancko z moim ulubionym frontem :-D Spodziewałem się lekkiej różnicy w kolorze na zderzakach jak to zwykle bywa szczególnie na zdjęciach ale panowie z Dupont-a poraz kolejny spisali się na medal <ok>

Progi profeska <ok>
wujo1 pisze:na kratki boczne brak uszów będę musiał coś pokombinować żeby się trzymały

ogranie się jak podjedziesz, a na tą chwilę trytytki ;-)
wujo1 pisze:Ale to w 2014 będę się tym martwił ,
...w 2014 zdecydujesz się na taką całość bez rozdrabniania się na elementy :lol:

Obrazek

Swoją drogą, będę musiał jutro postawić mojego zielonego strupa w krzokach bo jest nowy zielony szeryyyfff <rotfl>

Pozdro

Awatar użytkownika
Daniel Choros
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Daniel Choros » 07 wrz 2013, 11:16

nie nooo :-D CFeL robi robotę <ok>

Awatar użytkownika
wujo1
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: wujo1 » 07 wrz 2013, 18:09

no pierwszy wyjazd na miasto i już straciłem dowód <rotfl2>

delik
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Imię: Mateusz
Nadwozie: Sedan quattro
Silnik: 2.0 ACE
Kontakt:

Post autor: delik » 07 wrz 2013, 18:15

za co?

Awatar użytkownika
wujo1
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: wujo1 » 07 wrz 2013, 18:21

za wystające opony i brak rej na zderzaku :) a co lepsze na felach kupe czasu jeżdżę i tam gdzie pracuje to codziennie przejeżdżam koło głównej komendy i nic mi nie mówili nawet jak stali na patrolu , a teraz wyjechałem i łup po dowodziku :lol:

tutaj foto za dnia zderzaka :)
Obrazek

ODPOWIEDZ

Wróć do „Audi 80/90 - B4.”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl