wujo1 pisze:
BBS RX w 18 , 8.5 http://www.imagebam.com/image/697e77314742376
ale narazie to gdybanie , mam wiele więcej rzeczy innych do roboty , więc wszystko się może zdarzyć :roll:
wujo1, brabus124, Mieliście jakiś problem ze zmianą alt. na 120A bo ja przy pierwszym myślałem ze jest jakiś zepsuty a zrobiłem mu remont i po założeniu na wolnych obrotach powoduje mi takie drgania że napinacz lata góra dół pasek to samo i jak złapie alternator to aż czuć wibracje i czasem nawet takie popiskiwania i jak gaszę to też słychać pisk paska
A napinacz przeszedł generalny remont czyli pręt, tulejki, i osłonki gumowe wszystko nowe z ASO oczywiście rolka nowa INA i paski conti
I kupiłem drugi alt.120A i to samo
Jutro odbieram kółko ze sprzęgiełkiem nowe INA ale czy to pomoże :?: bo już mi ręce opadają z tym alternatorem
dyzio , ja miałem seryjnie już 120A , ale u mnie też piszczał pasek i drgania delikatne były choć też był robiony napinacz , aż w końcu samo z siebie przestało i jest git
dziś miałem wenę i pojechałem przepalić B4 . po ponad 4 miechach :mrgreen: założyłem aku , lampy na szybko i heja rundka po mieście .Boże ale ją skrzywdziłem :lol: Ale banana miałem dziś cały dzień .
Maciek_B4, narazie temat felg jest dla mnie zamknięty bo na co innego odkładam kasę jak porobię to co mam zaplanowane to dopiero zajmę się takimi detalami <ok>
Wertyn pisze:Aż się wierzyć nie chce, że coś takiego się zdarzyło na tym aucie
O tym autobusie mówisz i wspawanej ćwiartce :lol:
A tak na poważnie wujo1, możesz dać foto oryginalnej gaśnicy szczególnie chodzi mi o zabezpieczenie przed niepowołanym otwarciem
Będę bardzo wdzięczny
DYZIO pisze:A tak na poważnie wujo1, możesz dać foto oryginalnej gaśnicy szczególnie chodzi mi o zabezpieczenie przed niepowołanym otwarciem
Będę bardzo wdzięczny
nie posiadam jeszcze ori gaśnicy :lol: szukam razem z uchwytem :lol:
Mały UP bez szału ale jakiś jest
szukałem lewej lampy hella black niestety nie znalazłem , musiałem kupić drugi komplet , i teraz mam tylne oświetlenie perfekt
Nowe lampy soczewkowe hella , dziki orsa za pomoc
W realizacji jest też zamówienie na nowe halogeny do zderzaka CFL
Siedzenia zwane Recaro z C4 , już zamontowane w b4 , próba musiała być
Nowy dywan podłogi , w igła stanie , niby nic ale jednak znaleźć który nie jest przedarty , wytarty itp graniczy z cudem , ten już jest wyprany to samo tyczy się dywaników oryginalnych + naprawa stoperów dywaników https://audi80.pl/all-naprawa-spinek ... t94781.htm
Komplet dekorów drewnianych , brakuje dodatkowych zegarów ale jednak będę zamawiał Carbon z Carbon Desing
Komplet boczków pod full elektrykę w perfekcyjnym stanie z zaczepami bez pęknięć i innych uszczerbków
Dawca 2.6 V6 quattro z samochodu idzie do mojej
kompletny napęd quattro
rozpórka kielichów
układ hamulcowy z ABS
podstawa z Aku
i pare dupereli
Proszę mi nie pisać w sprawie części do tej audi bo została rozprzedana , został szkielet i rzeczy potrzebne dla mnie . Jest jeszcze silnik 2,6 i skrzynia
Dojdą kontrolki
Kontrolka świateł
kontrolka nie zapietych pasów
i jeszcze poluje na kontrolkę niedomkniętych drzwi
Gałka zmiany biegów pod skrzynie 6G, muszę dokupić skórę lub przełożyć rozpiskę
Kompletowanie układu spryskiwaczy lamp, jest przekaźnik i zbiornik , muszę zamówić z ASO spryski od RS2 i dokupić manetkę z tą funkcją intensive. A i przekaźnik 343 od tego żeby wskaźnik paliwa nie wariował na zakrętach , wiązką ori jest w dawcy quattro
Komplet BC/AC który zalega już trochę czasu , i zgubiłem od niego 2 przekaźniki muszę dobrze poszukać
Grzane zamki które też zalegają
3 stop z A4 B5 bo faktycznie ten co mam jest trochę szpetny , obudowa zostanie albo pomalowana lub poflokowana
Kompletny swap , TDI PD . Szukałem AVF ale trafił sie AWX .
Sory za jakość zdjeć , robione tel .
Niedługo zaczynam kompletować skrzynie 6G , łapy, wbierak, wał i wiele innych dupereli .