[Moje Audi 80 B4 sedan + nowe rezanie, nowa felga str. 1]
Ichyba tak do końca będziemy rozmawiać o tych pokrowcach, faktycznie na pierwszym zdjęciu są stare pokrowce gładkie prosto z biedronki za 24 zł i faktycznie zalatują troszkę wioską ale tak jak pisałem pracuje z psami i musiałem coś na krutką metę zarzucić żeby się sierść nie czepiała siedzeń ale jak mi poradziliście to je wywaliłem i zbierałem kasę po remoncie samochodu na jakieś lepsze i fajniejsze pokrowce, i zdecydowałem się że zlecę szycie na miarę pokrowców do Audi80 B4 i tak uczyniłem, wywaliłem na te pokrowce ponad 200 stówki, miałem wymontowane siedzenia przez tydzień i nie mogłem jeździć moją niunią a kolejny raz w kolejnym poście ktoś pisze mi żebym wywalił te wieśniackie pokrowce! więc mówię : <mur>
to nie są wieśniackie pokrowce tylko szyte na miarę za ponad 200zł z logiem firmy Racing :evil: :evil: :evil: :evil:
to nie są wieśniackie pokrowce tylko szyte na miarę za ponad 200zł z logiem firmy Racing :evil: :evil: :evil: :evil:
tak.tak,ABK z pewnoscia tego dokona :mrgreen: :mrgreen: .Pokrowce pierwsza klasa-niedlugo bede w Lublinie,to moze podasz namiary :mrgreen: :mrgreen: .PozdroGruszka pisze:nie wiem dlaczego ale jakoś szkoda ją modyfikować zamierzam jak na razie umyć i nawoskować. teraz się wypłukałem z kasy ale kto wie... <ok>
[ Dodano: 2008-02-06, 10:40 ]
powiem wam że mnie bardziej kręci jak auto z zewnątrz wygląda originalnie bez widocznych modyfikacji ale pod maską musi mieć czym układ wydechowy przedmuchać 8-)