[80 B4 2.6 ABC] =>> [80 B4 4.2 ABZ]
Szpieg po oknach na retkinii sieje się gęsto, jak tylko podjechałem to jeden z nich już czekał na mnie na balkonie
Autko chodzi, ale są jeszcze jakieś pierdoły do ogarnięcia, no i kierownik się musi rozjeździć. 1 bieg jest w ogóle bez sensu, na 2 ciągnie na boki, na 3 biegu jest mocno i tak naprawdę od tego momentu się dla mnie liczyło jak auto będzie jeżdziło. W aucie gorąco jak cholera, ale na szczęście nie słychać wydechu.
Dzisiaj dzień czyszczenia.
Golf 2 rwd v8 to w ogóle jakaś masakra, ale nie odpalali go przy mnie.
Autko chodzi, ale są jeszcze jakieś pierdoły do ogarnięcia, no i kierownik się musi rozjeździć. 1 bieg jest w ogóle bez sensu, na 2 ciągnie na boki, na 3 biegu jest mocno i tak naprawdę od tego momentu się dla mnie liczyło jak auto będzie jeżdziło. W aucie gorąco jak cholera, ale na szczęście nie słychać wydechu.
Dzisiaj dzień czyszczenia.
Golf 2 rwd v8 to w ogóle jakaś masakra, ale nie odpalali go przy mnie.
Nie wiem czy tam guzior nie wetknął podkładek między tarczę a piastę, ale jeżeli chodzi o łożysko to do piasty pasuje bez problemów.szuan pisze:podkladki dystansujace jakies dawales? wszystko spasilo? no problemo? :shock:[b]mikoPKK99[/b] pisze:, Oczywista konwersja piast na 5x112
Piasty przód a4 b5 na łożyskach b4 v6
aaaaj jest kiler, gratulacje.
Hola hola panowie tu jest jeszcze kupa roboty. Auto ani nie wygląda, ani nie zachowuje się na drodze tak jak to ma być docelowo. Film wrzucę jak guzior ogarnie mechanikę i wjadą 18' na świeżych oponach - mięso z tych opon na 17 schodzi szybko, mimo, że nie wściekam się ze sprzęgłem. Dzięki za komenty, ale realnym terminem kiedy wszystko będzie "ładnie" jest chyba tak naprawdę przyszły sezon.