[Audi 80 B4] w trakcie swapu na ABZ
Porsche cayenne 17 7.5J obecnie jeżdżą na Golfie mojego znajomego, ale na następny sezon biorę je
[ Dodano: 2014-09-27, 21:17 ]
dwa lepsze zdjęcia po montażu gwintu bo tamte jakieś ciemne wyszły :lol:
dzisiaj zmieniłem jeszcze obłyśnik w lewej lampie na zakupiony od teeree, rozebrałem prawą i uznałem że też trzeba zmienić :cry: do tego wszystkiego zerwałem folię z lamp która od początku jakoś do mnie nie przemawiała <ok>
dokładnie będą felgi z tego golfa :mrgreen::
[ Dodano: 2014-10-13, 18:42 ]
po chipie auto bardzo fajnie przyśpiesza, lecz coś za coś co miesiąc pękała mi rura od turbiny do intercoolera jako, że robię dużo kilometrów, a perspektywa wymieniania rury, lub wyciągnięcia kompa jest nie do przyjęcia, kupiłem kolanko, redukcję i będę rzeźbił <ok>
[ Dodano: 2014-09-27, 21:17 ]
dwa lepsze zdjęcia po montażu gwintu bo tamte jakieś ciemne wyszły :lol:
dzisiaj zmieniłem jeszcze obłyśnik w lewej lampie na zakupiony od teeree, rozebrałem prawą i uznałem że też trzeba zmienić :cry: do tego wszystkiego zerwałem folię z lamp która od początku jakoś do mnie nie przemawiała <ok>
dokładnie będą felgi z tego golfa :mrgreen::
[ Dodano: 2014-10-13, 18:42 ]
po chipie auto bardzo fajnie przyśpiesza, lecz coś za coś co miesiąc pękała mi rura od turbiny do intercoolera jako, że robię dużo kilometrów, a perspektywa wymieniania rury, lub wyciągnięcia kompa jest nie do przyjęcia, kupiłem kolanko, redukcję i będę rzeźbił <ok>
na dniach będę je mierzył więc wstawię kilka fotek, bo sam jestem ciekaw jak to będzie wyglądało <ok> rurki zamówiłem z fmic.pl i za te dwie zapłaciłem 113zł z przesyłką :mrgreen: teraz słabo z kasą stoję w przyszłości też chcę zrobić cały dolot z takich rurek
[ Dodano: 2014-10-26, 12:13 ]
zmieniłem dodatkowe zegary z "drewnianych" na czarne <ok> wpadło także radio Sony Xplod oczywiście z czerwonym podświetleniem :lol:
[ Dodano: 2014-11-02, 13:04 ]
kolegi ojciec miał zamiar oddać na złom swoje quattro więc powiedział żebym zabrał co mi się podoba ale żeby była kompletna <ok> wpadły takie fanty:
- wyświetlacz temperatury zewnętrznej
- bańka do dodatkowych zegarów
- czarny dywan
- znaczek quattro ale na pamiątkę bo raczej go nie założę
- ori dywaniki materiałowe z logiem audi
- osłony na śruby od poduszek amortyzatorów
- osłona akumulatora
- lampa tylna ori Hella
- zaślepka w klapę na lampę
Na złomie dawali za nią 1000zł gdybym miał nawet bym się nie zastanawiał, więc dałem cynk znajomemu i uratowałem ją przed śmiercią :mrgreen:
[ Dodano: 2014-10-26, 12:13 ]
zmieniłem dodatkowe zegary z "drewnianych" na czarne <ok> wpadło także radio Sony Xplod oczywiście z czerwonym podświetleniem :lol:
[ Dodano: 2014-11-02, 13:04 ]
kolegi ojciec miał zamiar oddać na złom swoje quattro więc powiedział żebym zabrał co mi się podoba ale żeby była kompletna <ok> wpadły takie fanty:
- wyświetlacz temperatury zewnętrznej
- bańka do dodatkowych zegarów
- czarny dywan
- znaczek quattro ale na pamiątkę bo raczej go nie założę
- ori dywaniki materiałowe z logiem audi
- osłony na śruby od poduszek amortyzatorów
- osłona akumulatora
- lampa tylna ori Hella
- zaślepka w klapę na lampę
Na złomie dawali za nią 1000zł gdybym miał nawet bym się nie zastanawiał, więc dałem cynk znajomemu i uratowałem ją przed śmiercią :mrgreen:
Dzięki, chociaż gdybyś zobaczył na żywo już byś tak nie powiedział bo domaga się malowania ale zostawię to na przyszłą zimę <ok>wujo1 pisze:zajebiście mi się podoba ta twoja audi <ok> i dobre fanty zabrałeś niby detale ale micha się cieszy , w fajnym stanie te dywaniki
[ Dodano: 2014-11-09, 10:44 ]
dywan już zamontowany <ok>, więc przyszedł czas na dalsze mody:
- 4x elektryczne szyby:
- boczki po ostatnim lifcie na przód:
- szare siedzisko kanapy:
- i druga deska kupiona okazyjnie bo moja ma delikatne pęknięcie, które mnie denerwowało :lol::
[ Dodano: 2014-11-18, 21:11 ]
USy już do mnie jadą, jedna lampa poklejona ale może z czasem trafię na jakąś okazję :mrgreen::
[ Dodano: 2014-11-22, 20:05 ]
Elektryczne szyby zamontowane, a gwint ściągnięty na zimę więc audi stoi teraz na Kicie -60/-40, znaczka quattro miałem nie zakładać ale chciałem zobaczyć jak by to wyglądało i tak jakoś został :mrgreen:, fotki z przymierzenia lamp USA, jedna jest popękana ale już nie długo jedzie do spawania:
Szeroka kieszeń już na miejscu:
i ogólne zdjęcie brudasa
- Ganimadeus
- Forum Audi 80
Ogólnie jak mnie zatrzymywali to nawet tego nie zauważyli, a jeden powiedział mi tylko, że będę miał problem na przeglądzie :lol:sean93 pisze:Kolego wcześniej miałeć całe czerwone lampy a co na to panowie w mundurze?
[ Dodano: 2015-01-08, 14:05 ]
W ostatnim czasie w audi nic nie robiłem, więc postanowiłem to zmienić :mrgreen::
- kupione cykorłapki z ori lampkami i wiązką:
- przy okazji montażu muszę okleić podsufitkę bo trzyma się na patencie poprzedniej właścicielki czyli na pinezkach:
-
- jako, że jest zima, a fotele mają maty postanowiłem w końcu to uruchomić. Kupione ori wiązki do podgrzewania foteli:
- i obowiązkowo do elektrycznych szyb, elektryczne lusterka:
Na dniach jak będę miał chwilę wolną będę powoli wszystko montował <ok>