Sklep Ipart
części samochodowe
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl

felgi - sklep internetowy ucando.pl

[Compi by Duo] wszystkie compietition takie same str 29

Prezentacja w/w od 1991 do 1996.
Awatar użytkownika
duo
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

[Compi by Duo] wszystkie compietition takie same str 29

Post autor: duo » 18 lip 2011, 22:55

Kilkanaście minut temu zakupiłem ( poprzez kup teraz ) swoje pierwsze w życiu competition. Ogłoszenie nie wisiało nawet 10 min :mrgreen: a więc tak wg. ogłoszenia:

"... ładne audi 80 w limitowanej serii competition quattro niestety samochód ma USZKODZONY SILNIK nadwozie oraz wnętrze w stanie bardzo dobrym skrzynia napędy sprawne idealny na swap ... " oj będzie swap :-P
no i według danych zamieszczonych poprzez obecnego jeszcze właściciela :

:arrow: Audi 80 B4 1994 2.0 16v quattro wersja competition
:arrow: 4x4
:arrow: ABS
:arrow: Autoalarm
:arrow: Wspomaganie kierownicy
:arrow: Centralny zamek
:arrow: Elektryczne szyby
:arrow: Szyberdach
:arrow: Elektryczne lusterka

18 lipca 2011 fotki z aukcji:

ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

jak przywiozę auto to wtedy zobaczymy jaka prawda co do stanu tego wszystkiego .. na bierząco wszystko zdawać relacje .. mam tylko cichą nadzieję, że nie jest to jakiś dziad, któremu trzeba bedzie wbić siekierę w dach bo bardzo chciałbym zostawić sobie takie auto na długo ( nie mówie, że na zawsze bo jakoś to dla mnie zawsze brzmi jak science fiction :mrgreen: ale jak będzie warta grzchu to nie bede mylsla o sprzedarzy ) ... w każdym razie jeżeli stan bedzie odpowiedni to sie zreanimuje wszystko i będzie kolejna srebrna compilala w Lublinie ;-)

26 lipca 2011 wyprawa po Compi i zarazem pierwsze foty :

ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazekObrazekObrazek

1. 5:13 rano i jeszcze 58.2 km do celu 2.Pierwszy postój na zasłużoną kawę i frytki - pozdrawiamy ładniutkie Panie kelnerki z Baru pod sosnami :mrgreen: 3. Compi jak każda piękna kobieta lubi patrzeć na swe odbicia w każdym możliwym miejscu 4. Pierwsze tankowanie - jak się potem okaże jedno z wielu 5. Kolejne kilometry mijają, a do domu wciąż daleka droga 6. Szczęśliwy właściciel 7. Lustereczko powiedz przecie ... 8. Ostatni postój 9. Następnego dnia rano, już w domu

Wreszcie jest .. z piątku na sobotę spałem dosłownie kilka godzin, cała sobota na blacharni-lakierni spędzona do późnych godzin wieczornych po czym na spontanie ok 12 w nocy z moim serdecznym kolegą wyruszyliśmy w góry po auto. Podróż dosyć sprawna mimo naszego zmęczenia które w okolicach wschodu słońca zaczynało się dawać we znaki .. potem dłuższa chwila poszukiwań adresu - masakra, ale to wszystko wynagrodził nam widok, który zastaliśmy .. spodziewając pękającej szpachli na dachu zastaliśmy ładne compi uśmiechające się do nas z daleka. Oględziny, szybka rozmowa oraz załatwienie formalności ( targowanie ) :mrgreen: i lecimy na Lublin. Auto na sztywny hol i heja .. po kilku kilometrach na pierwszym większym parkingu postój na kawę i frytki .. tuż potem macha w górę i szybka analiza sytuacji ... sztywny hol spowrotem w bagażnik do passata i jedziemy :mrgreen: Compi wróciło na kołach o własnych siłach co prawda spaliło na tasie ok 400km paliwa za ponad 350 zł i miało po drodze trochę humory, ale cały czas jechało i generalnie nie było ani jednej sekundy w której bym pomyślał iż będzie znów potrzebne holowanie. Z nami natomiast było gorzej podczas jazdy niestety zdarzyło nam się kilka razy przysnąć, było dość gorąco jednak nic złego się nie stało i auto dojechało, jest już w domu teraz trzeba poświęcić mu trochę czasu pracy i pieniędzy, a będzie z niego na prawdę niezła sztuka. Compi zostaje :!: W miarę na bieżąco będę wrzucać tutaj co "nas słychać" .

30 lipca 2011 pierwszy rarytas na pokładzie czyli .. tapicerka tylnej klapy :

ObrazekObrazekObrazek

15 sierpień 2011 do compi wpadło świeże oświetlenie czyli oryginalne halogeny plus białe oryginalne kierunki w super mega idealnym stanie, a zespolaki ustąpiły miejsca dla reflektoró soczewkowych tak samo w przepięknym stanie komplecik z 2004 roku świeży, błyszczący uśmiecha się z daleka :

20 październik 2011 dzień wielkiej radości czyli nowy TA TECHNIX tył gwintowany do compi, już się nie mogę doczekać wiosny .. ze znalezieniem gwintowanego przodunie będzie kłopotu wielkiego, a nawet jeżeli to w zanadrzu od dawna jestem w posiadaniu przodu -80 także wstępnie zawieszeniowo na sezon 2012 jestem gotowy :mrgreen:

Obrazek

17 listopad 2011 dzień choroby nuda przyniosła wenę, na pytanie co słychać w projekcie compi ja odpowiadam .. wszystko gra :mrgreen:

Obrazek

6 grudzień 2011 św. Mikołaj był u Compi i przyniósł coś spod znaku "S" <ok>

Obrazek

8 grudzień 2011 S2, RS2 podchoinkowy zestaw części do tuningu <lol> czasem ciężko kupić jakieś części luzem, trzeba było zakupić całe auto, co zrobić - takie życie :mrgreen:

9 grudzień 2011 do kompletu wnętrza zamówione kolejne grajdoły .. czarne klamki rodem z RS2

Obrazek

27 grudzień 2011 spóźniona gwiazdka w wersji karbonowej :mrgreen:

ObrazekObrazekObrazek
Ostatnio zmieniony 21 sty 2013, 18:14 przez duo, łącznie zmieniany 26 razy.

Awatar użytkownika
Kunik
Audi 80 Klub
Audi 80 Klub

Post autor: Kunik » 18 lip 2011, 22:59

Cena za auto super :shock:
Będziesz robił czy raczej dawca ?

chmiel25
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: chmiel25 » 18 lip 2011, 23:03

Nieżle Duo Gratki :mrgreen:
Jakoś mi znane ale nie mam pojecia skad.

Ps odpal gg mam sprawe

pozdro

Awatar użytkownika
duo
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: duo » 18 lip 2011, 23:05

Kunik pisze:Cena za auto super :shock:
Będziesz robił czy raczej dawca ?
jeżeli elementy stałe karoserii będą w oryginale lub stanie nie wiele odbiegającym od oryginału to auto zostaje w domu jako starsza siostra B2 quattro noi jako druga skarbonka na do jazdy na niedzielę .. na pewno szybcie je ogarnę niż B2 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
chmiel25 pisze:Nieżle Duo Gratki :mrgreen:
Jakoś mi znane ale nie mam pojecia skad.

Ps odpal gg mam sprawe

pozdro
moje gg is dead dawaj pewu Brachu
Ostatnio zmieniony 18 lip 2011, 23:06 przez duo, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Kunik
Audi 80 Klub
Audi 80 Klub

Post autor: Kunik » 18 lip 2011, 23:12

Kurka no na fotach wygląda lepiej jak niektóre po 7tysi

Awatar użytkownika
MarcinC
Audi 80 Klub
Audi 80 Klub
Kontakt:

Post autor: MarcinC » 18 lip 2011, 23:13

mam nadzieję, że auto nie pójdzie na części i dostanie jakieś porządne serce <ok>

wiem wiem, że sprzedając na części byś miał z tego "trochę" grosza, ale oszczędź tego chociaż w przypadku tego auta ;-)

czekam na rozwój akcji - reanimacji :mrgreen:

P.S. pochwal się jaki motór tam wlatuje jeżeli wszystko będzie cacy <mikolaj>

chmiel25
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: chmiel25 » 18 lip 2011, 23:19

Wlatuje ACE bo stoi jedno z niedużym przebiegiem :mrgreen:

Ja bym tam coś wsadził innego niżpadline :mrgreen:

Awatar użytkownika
duo
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: duo » 18 lip 2011, 23:26

moze sie uda i bedzie ładne, mam farta do aut ... jezeli bedzie wszystko git majonez to moze jakiś diesel napompowany bo jak go wypieszcze to bede sie chwalić nim cały czas więc oszczędność się przyda, a i moc wraz z zasłoną dymną będzie w razie potrzeby .. chyba ze mi odbije ze zrobię ją 100% na ori ... w sumie kilka ace na części w wyśmienitym stanie mam więc to byłoby najszybciej i najtaniej dla mnie ... poki co nie ma sie co spuszczać pojade przywioze to bedzie wiadomo co robić dalej ... jak ulep to siekiera w dach, choć chyba całą noc nie bede mogł spać licząc na to ze jest ładna :mrgreen: :-P

ps. jak bedzie ładna to jeden problem na początek bedzie z głowy .. -65 do quattro leży i czeka na swój czas :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

chmiel25
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: chmiel25 » 18 lip 2011, 23:31

Jak chcesz Pd to moje bedzie do sprzedania. Abo jakas seria AVF leży :mrgreen: w garażu.

:mrgreen:

Awatar użytkownika
MarcinC
Audi 80 Klub
Audi 80 Klub
Kontakt:

Post autor: MarcinC » 18 lip 2011, 23:32

duo pisze:napompowany
to ja się zrobiłem jak zobaczyłem wygraną aukcję 2minuty po Twoim kupnie :lol:

zazdroszczę, bardzo zazdroszczę, wrrrr... :evil:

Powodzenia <ok>

Awatar użytkownika
duo
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: duo » 18 lip 2011, 23:35

jak widzę konkretną aukcję to sie nie zastanawiam .. i to jest to co czasem martwi moją żonę :mrgreen: chociaż w tym przypadku powiedziała, że compi będzie jej bo ja już mam B2 :mrgreen: ehh te kobiety :-/

Awatar użytkownika
MarcinC
Audi 80 Klub
Audi 80 Klub
Kontakt:

Post autor: MarcinC » 18 lip 2011, 23:37

duo, a szampan to był jak już kupiłeś ? :lol: :mrgreen:

Awatar użytkownika
dydo85
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: dydo85 » 18 lip 2011, 23:47

sam bym to brał za ta kase nawet w ciemno :-P

Awatar użytkownika
MarcinC
Audi 80 Klub
Audi 80 Klub
Kontakt:

Post autor: MarcinC » 18 lip 2011, 23:51

hahahahahahahahahahaha, nie wiem czy duo doczytałeś, ale: Cena dotyczy kompletu śrub do kół. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ale wtopa... :shock: o masakra :shock: :roll:

Awatar użytkownika
duo
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: duo » 18 lip 2011, 23:53

co Ty pierd... gdzie tak jest napisane ? idź lepiej spać bo Ci wali na dekiel ze zmęczenia :mrgreen:

Zablokowany

Wróć do „Audi 80/90 - B4.”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl