Na tak wąskiej feldze to dla mnie jest wysoki profil, standardowy.klife pisze:Mabrothrax pisze:Gumy usztywniające walnij na tył to Ci się podniesie lekko. A ten zawias to około 40/40 tylko na wysoko profilowej oponie. Przód w b4 zawsze jest wyżej niż tył, dlatego tak się robi.
Ja wiem ze 205/45 to nie naleśnik ale żeby od razy wysoki profil?
Zieleniak - end...
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt:
-
- Audi 80 Klub
Felgi tanio kupiłem z nowymi oponami, polerka odnowiona po kosztach samemu, malowanie pistoletem tez własny zakres wiec tylko koszta farby i klaru
Niestety efekt jest tylko w słońcu a tak to sraka wyszła
Co do zimówek to obwód koła taki sam jak na lecie, sprężyny ori mam wiec zobaczymy, ewentualnie może wrzucę balony oryginalne i wystarczy
Niestety efekt jest tylko w słońcu a tak to sraka wyszła
Co do zimówek to obwód koła taki sam jak na lecie, sprężyny ori mam wiec zobaczymy, ewentualnie może wrzucę balony oryginalne i wystarczy
Na początku tylko go wybebeszyłem ale dźwięk wydechu był okropny wiec wstawiłem kwas i przespawałem cale gniazdo sondy do kwasówki. Jest w tym samym miejscu co była.
Odczucie jakby lepiej szedł z dołu ale może to autosugestia?
Ja jestem zadowolony ale i tak kupie tłumik końcowy bo dźwięk wydechu nie jest za ciekawy.
Kata sprzedałem za dobra kasę także wychodzi się na tym na plus robiąc samemu
Odczucie jakby lepiej szedł z dołu ale może to autosugestia?
Ja jestem zadowolony ale i tak kupie tłumik końcowy bo dźwięk wydechu nie jest za ciekawy.
Kata sprzedałem za dobra kasę także wychodzi się na tym na plus robiąc samemu