[AAH/BCY] Audi 4.2 biturbo by Grzechu and Mickey Garage
Cześć No to będzie kiler szos.Trzymam kciuki za tę V8 i w sumie każdy mocny projekt w Polsce <ok> Dlaczego? Bo fajnie zobaczyć jakiekolwiek auto z Polski jak robi gości z zagranicy i ktoś musi ratować Naszą motoryzację bo jak widać pomysłów nie brakuje :mrgreen: Coupe z Wieliczki,może znacie? Pozdrawiam
-
- Forum Audi 80
dzięki za miłe słowa :mrgreen: co do upchnięcia to nie było łatwo ale jakoś siadło,chcieliśmy silnik upchnąć trochę głębiej ale blokuje prawie wszystko o grodź np maglownica. Obyło się bez cięcia gięcia :mrgreen: więcej zdjęci nie mam żeby pokazać co jak pasuje
Aha Panowie jak byś Cie słyszeli że ktoś potrzebuje silnik,skrzynię lub przekładkę ośki na Quattro to daj Cię znać bo leży i szkoda żeby się zmarnowało :mrgreen:
A ja bym potrzebował sanki tylne bo stare się posypały a nigdzie nie mogę znaleźć
Aha Panowie jak byś Cie słyszeli że ktoś potrzebuje silnik,skrzynię lub przekładkę ośki na Quattro to daj Cię znać bo leży i szkoda żeby się zmarnowało :mrgreen:
A ja bym potrzebował sanki tylne bo stare się posypały a nigdzie nie mogę znaleźć
-
- Forum Audi 80
- quattroBandit
- Audi 80 Klub
jak auto ma zap...ać to nie musi pięknie pod maską wyglądać 8-) Fakt, przyjemniej jak jest porządek i jest ładnie, ale czasem są inne priorytety niż to... :mrgreen: ale trochę racji masz - roizgardiasz straszny :lol:Kolczat pisze:o tym dobrym spasowaniu mowisz jako koncowym czy uwazasz ze to co jest na zdjeciu Cie zadowala?
- Kolczat
- Forum Audi 80
- Imię: Marcin
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG+lpg
- Kontakt:
Marku nie o to mi chodzi, raczej pytam z ciekawosci, sam wiesz jak moj zderzak wyglada, jezeli cena nowej podroby jest przystepna, a da sie go ladnie spasowac to moze sie zainteresuje tematem, dlatego zalezy mi na opinii czy rzeczywiscie da sie go ladnie spasowac, czy poprostu jest spasowany duzo lepiej niz laminat
- quattroBandit
- Audi 80 Klub
Zabij mnie, nie pamiętam, zazwyczaj nie byłem zbyt w stanie gdy się widzieliśmy :lol: :lol: :lol: :lol: aKolczat pisze:sam wiesz jak moj zderzak wyglada
no i widzisz, teraz wiem że chodziło Ci o zderzak, a ja sądziłęm, że o to co pod maską <ok> :mrgreen:Kolczat pisze:jezeli cena nowej podroby jest przystepna, a da sie go ladnie spasowac to moze sie zainteresuje tematem, dlatego zalezy mi na opinii czy rzeczywiscie da sie go ladnie spasowac, czy poprostu jest spasowany duzo lepiej niz laminat
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80