Audi 80 B4 CABRIO 1.9 TDI -50/-50, 17" black front
Audi 80 B4 CABRIO 1.9 TDI -50/-50, 17" black front
Witam wszystkich. Po forum hulam już trochę czasu i jakoś nie było kiedy się zaprezentować. Fotki też tak z biegu ale poprawię to :lol:
Poniżej moja niunia <ok>
Tak, na ostatnim zdjęciu widać że ktoś nie lubił poprzedniego właściciela, czego konsekwencją jest odpryskujący lakier prawię na połowie auta :cry:
Audi 80 B4 Cabrio 1.9 TDI z 1996 roku. W silniku jakieś lekkie mody poprzednika, zwiększona dawka i kąt wtrysków.
Posiada:
:?: centralny zamek
:?: abs
:?: elektrycznie składany dach :mrgreen:
:?: wiadomo szybki elektryczne
:?: skóra i inne
:?: cibi
W najbliższym czasie wymiana zawieszenia bo stuka strasznie:(
W planach mam zamiar ją pomalować bo te odpryski mi się nie podobają, zakupić jakieś fajne 17 narazie oryginalne 16.
Hmm...powoli też chcę zmienić audio, przód już założony hertz dcx, radyjko alpine 9880ri w drodze, na tył (ale to jeszcze nie teraz- brak kasy) pójdą hertz hsk 165, a w miejsce schowka na narty chce włożyć subwoofer, no i do tego jakiś wzmak.
SEZON 2011 ROZPOCZĘTY <ok>
Kilka fotek po umyciu niuni z pomocą Mojej Madzi
i wypolerowana dwururka + 10 do zajebistości 8-) oraz nowe fotki z malowania zacisków, czarnych elementów zderzaków i w letnim obuwiu
-50/-50
nowe ofelgowanie :lol:
dwutłoczkowe zaciski <ok>
Pozdrawiam i zapraszam do komentowania
Poniżej moja niunia <ok>
Tak, na ostatnim zdjęciu widać że ktoś nie lubił poprzedniego właściciela, czego konsekwencją jest odpryskujący lakier prawię na połowie auta :cry:
Audi 80 B4 Cabrio 1.9 TDI z 1996 roku. W silniku jakieś lekkie mody poprzednika, zwiększona dawka i kąt wtrysków.
Posiada:
:?: centralny zamek
:?: abs
:?: elektrycznie składany dach :mrgreen:
:?: wiadomo szybki elektryczne
:?: skóra i inne
:?: cibi
W najbliższym czasie wymiana zawieszenia bo stuka strasznie:(
W planach mam zamiar ją pomalować bo te odpryski mi się nie podobają, zakupić jakieś fajne 17 narazie oryginalne 16.
Hmm...powoli też chcę zmienić audio, przód już założony hertz dcx, radyjko alpine 9880ri w drodze, na tył (ale to jeszcze nie teraz- brak kasy) pójdą hertz hsk 165, a w miejsce schowka na narty chce włożyć subwoofer, no i do tego jakiś wzmak.
SEZON 2011 ROZPOCZĘTY <ok>
Kilka fotek po umyciu niuni z pomocą Mojej Madzi
i wypolerowana dwururka + 10 do zajebistości 8-) oraz nowe fotki z malowania zacisków, czarnych elementów zderzaków i w letnim obuwiu
-50/-50
nowe ofelgowanie :lol:
dwutłoczkowe zaciski <ok>
Pozdrawiam i zapraszam do komentowania
Ostatnio zmieniony 05 mar 2012, 18:50 przez arni, łącznie zmieniany 19 razy.
Witam, cabrio bardzo przyjemne, dosyć podobne do mojego xD nawet antenę cb mam w tym samym miejscu. No fela 17 " obowiązkowo xD
a mam pytanie, nie orientujesz się może czy te hertz hsk 165 zmieszczą się bez problemu do tyłu? bo tam są ori 13 w takim uchwycie mocującym, i czy te 16 wejdą bez wycinania blachy z tyłu?
a mam pytanie, nie orientujesz się może czy te hertz hsk 165 zmieszczą się bez problemu do tyłu? bo tam są ori 13 w takim uchwycie mocującym, i czy te 16 wejdą bez wycinania blachy z tyłu?