Audi B4 Cabrio by siby
dzieki, sprawdze jeszcze tutaj w niemieckim aso ile zaspiewajaKolczat pisze:listwy komplet 6ciu listw kosztuje w aso ok 700pln
nad wydechem mysle od dawna, najchetniej bym zmienil na cos innego, lekko jest przekrecony, ale na gumkach niby ok. a z przodem to musze troche popracowac bo niemiec troche mi przestawil ale to dopiero w polsce na czasie zajme sie naprawa drobnostek
Witam po dluzszej nieobecnosci, w koncu dorobilem sie internetu i dodam pare fotek w dowod ze samochod jeszcze mam i nigdy nikomu nie oddam :mrgreen:
Witam po dluzszej nieobecnosci, w koncu dorobilem sie internetu i dodam pare fotek w dowod ze samochod jeszcze mam i nigdy nikomu nie oddam :mrgreen:
ogarne troche pajeczyne z tematu, przy samochodzie malo siedze ze wzgledu braku czasu, ostatnio ogarnalem go pod wzgledem technicznym, zmienilem klocki hamulcowe na Ferodo premium, lozyska SKF, rozrzad, rolki, pompe wody, czujniki, filtry, plyny zamowilem juz z aso zeby audi znaczek byl:D musialem jeszcze wymienic uszczelniacze walkow rozrzadu bo olej zaczynal wyciekac. Przymierzam sie do zalozenia HID-ow mam zestaw ale nie bylo czasu zamontowac go kompletnie:
ciezko bylo mi dostac spryskiwacze te co montuje sie w zderzak oczywiscie poliftingowe, uzywane kosztuja 100 PLN za sztuke, tak wiec zakupilem nowe w aso za 70PLN az sie zdziwilem, zapomnialem ich pomeczyc z listwami bocznymi gumowymi :cry:
Teraz samochod wyglada tak w kicie zimowym:
A tak na letnim:
Pozdrawiam
:!: Po malowaniu:
ciezko bylo mi dostac spryskiwacze te co montuje sie w zderzak oczywiscie poliftingowe, uzywane kosztuja 100 PLN za sztuke, tak wiec zakupilem nowe w aso za 70PLN az sie zdziwilem, zapomnialem ich pomeczyc z listwami bocznymi gumowymi :cry:
Teraz samochod wyglada tak w kicie zimowym:
A tak na letnim:
Pozdrawiam
:!: Po malowaniu: