A to naklejki a raczej ich brak są teraz wyznacznikiem tego czy auto jest fajne czy nie?? Świat się kończy...ATLAS pisze:A może nadal masz sticker bomb pod maską czy klapą? Jeśli tak to nie dziwię się, że auto nie przeszło selekcji. Poza naklejkami fajnie wygląda.
Audi Cabrio by bendek88
GSF, naklej sobie na tylnej szybie PIONEER i zobaczymy jakie opinie będzie zbierało Twoje B4. Nawet nikt nie spojrzy na felgę, tylko będzie wyśmiewać naklejkę. Jeśli zlot ma trzymać poziom, to nie wjadą auta z elementami odbiegającymi od założeń eventu. Mój kumpel nie mógł wjechać fajnym Golfem MK2 ze względu na brak dwóch listewek przedniego błotnika o wymiarach 3x5cm
Dokładnie.bendek88 pisze:swiat nie konczy sie na vag evencie, odwiedze pewnie jeszcze kilka innych zlotow, a jak widac do tej pory autko sie podoba, i zbiera pozytywne opinie
- Kolczat
- Forum Audi 80
- Imię: Marcin
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG+lpg
- Kontakt:
strzelilbys mi pare fotek z bliska jak sie odroznia kierunek od klapowych lamp przy dobrym oswietleniu? juz od jakiegos czasu chce sie zabrac za oklejanie, ale nie chce zeby mi sie swiecily na czerwono kierunki i szukam zarowek zielonych... do tego nie jestem wlasnie pewny czy samo oklejenie kierunkow nie bedzie znaczaco odbiegac od struktury lampy z klapy, wypowiesz sie w tym temacie?
ps: bedziesz na Nysie?
ps: bedziesz na Nysie?
Ja u siebie w poprzedniej zmianiełem odcień kierunku na czerwony tzw " krwią " i po pierwsze lampy wyszły jak USA . Także jeśli planujesz Kolczat taki zabieg to popytaj o taką krew w lakierniczym niech Ci ktoś tryśnie i tyle <ok> Lada dzień u siebie też tak zrobię <ok>bendek88 pisze:co do kierunkow to masz racje swieca na czerwono, a sam kolor jest delikatnie ciemniejszy od srodkowych, cykne ci kilka fotek ale to dopiero jutro bo wyjezdzam wlasnie do pracy.
a co do nysy to nie wybieram sie ale mam nadzieje ze spotkamy sie na vag evencie pozdro
Bendek
Ps. Fajne to poskładałeś wszystko , chce się patrzeć na auto i cieszy oko .