Siemka <welcome>
Jako że przeglądam fajne autka innych użytkowników postanawiam wam zaprezentować moją cupejke. Kupiłem ja w tamtym roku w listopadzie i za bardzo się nie zmieniła ale sukcesywnie nad tym pracuje. Na razie ogarniam mechanikę aby było wszystko sprawne.
Silnik 2.0 115 KM AAD
Plany są dosyć ambitne i chciałbym je zrealizować do końca roku. A mianowicie:
wstawic gaz
zlikwidować czarna dziurę
zapodać podłokietnik
zapanować nad sprzetem grajacym
wyciąć kata
dołożyc cb radio pod półkę
zainstalować xenony
Teraz najprzyjemniejsza część czyli fotki. Proszę bardzo <hura>
I wielkie dzięki dla użytkownika zana za oto własnie te zegary.
Do zobaczenia na zlotach <pijaczek>
PS: pomysły na udoskonalenie tego okazu OOOO mile widziane :mrgreen:
Audi COUPE 2.0 AAD - wygodnie i sportowo ;D
Audi COUPE 2.0 AAD - wygodnie i sportowo ;D
Ostatnio zmieniony 31 sie 2012, 21:14 przez mlynekdh, łącznie zmieniany 1 raz.
- Krzysiek 84
- Junior Admin
- Imię: Krzysiek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.9 1Z
- Ganimadeus
- Forum Audi 80
Audik fajny fajny. Coupe to coupe ;p
Ja osobiście to bym zmienił to jasne drewno na ciemniejsze albo ciemniejszy platstik czy z czego to tam jest.
Tylko nie wstawiaj takiego marketowego podłokietnika bo to tragicznie wygląda... jak już to coś z fotelami ori.
Nie wiem co ludziom się nie podoba w czarnej dziurze... mi to jak najbardziej odpowiada :p
Pozdro
Ja osobiście to bym zmienił to jasne drewno na ciemniejsze albo ciemniejszy platstik czy z czego to tam jest.
Tylko nie wstawiaj takiego marketowego podłokietnika bo to tragicznie wygląda... jak już to coś z fotelami ori.
Nie wiem co ludziom się nie podoba w czarnej dziurze... mi to jak najbardziej odpowiada :p
Pozdro
Wiem ze słabo się gazuje ale robię sporo km wiec jestem zmuszony wstawić gaz. Da sie II gen i blosa dożucić i będzie śmigać
Apropo drewnianych listw to jeszcze w tamtych latach (zapomniałem napisać że coupeja to pierwszy wypust na rok 91) wiec jeszcze wtedy pododbno wkładali prawdziwe drewno. I po prostu żal to zaklejać, a myślałem już o carbonie bo i mi się pododba i zgrywało by sie z gałką od zmiany biegów i panelem nawiewu :->
A z podłokietnikiem na razie jest czas, zobaczymy co z tego wyjdzie.
Dzieki za porady
Apropo drewnianych listw to jeszcze w tamtych latach (zapomniałem napisać że coupeja to pierwszy wypust na rok 91) wiec jeszcze wtedy pododbno wkładali prawdziwe drewno. I po prostu żal to zaklejać, a myślałem już o carbonie bo i mi się pododba i zgrywało by sie z gałką od zmiany biegów i panelem nawiewu :->
A z podłokietnikiem na razie jest czas, zobaczymy co z tego wyjdzie.
Dzieki za porady