Audi Coupe Quattro 20V | restoration
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Dzenkujem barzdo za fajne uwitanie.
gornik : Zatim niejes fotelu i pro kierownice, všycsko je problem pieniądze.Tvoj samochod je barzdo ladny,perfektna kondycija i silnik . 10/10 punktow
Mabrothrax : "będzie" jest to bieg na dlugom droge . Vidzim ze większość ludi tady v klube ma soczewkove svietla :shock: :shock: :lol: Kaj rosnąć ? <ok> <ok>
Dziso montujem fotel do samochoda
gornik : Zatim niejes fotelu i pro kierownice, všycsko je problem pieniądze.Tvoj samochod je barzdo ladny,perfektna kondycija i silnik . 10/10 punktow
Mabrothrax : "będzie" jest to bieg na dlugom droge . Vidzim ze większość ludi tady v klube ma soczewkove svietla :shock: :shock: :lol: Kaj rosnąć ? <ok> <ok>
Dziso montujem fotel do samochoda
- grzechas_audi
- Forum Audi 80
tak jak barto-team napisał zderzak z s2 albo rs2 bo CLF wg mnie średnio wygląda na coupe. a gdzie kupić? hmm... ja korzystam z www.allegro.pl albo na tym forum dziękibobo23 pisze:grzechas_audi, ktory zderzak? Dzinka . Jeste som se chcel zpytat,kaj by se dalo kupič jakyšik diely na moje coupe.
btw tvoj samochod vyzera barzdo ladne tez.
moze wybierzesz sie na zlot https://audi80.pl/tresna-28-29-maj-y ... t55341.htm zobaczymy auto na live ja do Cieszyna mam jakies 40km