Audi S2 edit 18.04.13
w prospekcie - zobacz jakoś tak dziwnie to wygląda. U Ciebie to jest chyba taki opcjonalny czarny grill, więc tu się nie wypowiadam. Śledziłem to umiejscowienie znaczka, bo niedawno zakupiłem taki na allegro (nieoryginalny, przylepiany i pewnie odpadnie) i chciałem go zamontować tak jak powinno być.
Rademenes pisze:w prospekcie - zobacz jakoś tak dziwnie to wygląda. U Ciebie to jest chyba taki opcjonalny czarny grill, więc tu się nie wypowiadam. Śledziłem to umiejscowienie znaczka, bo niedawno zakupiłem taki na allegro (nieoryginalny, przylepiany i pewnie odpadnie) i chciałem go zamontować tak jak powinno być.
Masz rację z umiejscowieniem tego znaczka, w prospekcie jest coś nie tak
na seryjnym grillu S2 emblemat powinien być tak zamontowany: https://www.google.pl/search?q=audi+s2& ... 1280%3B960
a co do grilla kolegi Miniekzgr, jest to atrapa z RS2
- DeS
- Audi 80 Klub
- Imię: Paweł
- Model: Audi A8
- Nadwozie: Coupe quattro
- Silnik: 2,2 3B
- Kontakt:
Lampiony są właściwego kształtu i rozmiaru, ale jednak nie mają jeszcze postojówki z boku. Wynika to pewnie z faktu, że model na zdjęciu to raczej wersja przed produkcyjna, wszak każde S2 ma już front jak B4, a przecież pierwsze modele S2 pochodzą z 1990 roku, czyli dwa lata przed 80 B4. 8-)
Historia powstania w ogóle tego modelu to inna bajka, na inną opowieść
Historia powstania w ogóle tego modelu to inna bajka, na inną opowieść
- Leo
- Forum Audi 80
- Imię: Adam
- Model: Inny
- Nadwozie: Coupe quattro
- Silnik: 2,2 3B
- Kontakt:
Schmidt Motor Sport wykonał na zlecenie Audi kiedyś protoplastę S2, wsadzili do Coupe B3 silnik z Audi 200, i się sprawdziło, i tak powstało S2.Miniekzgr pisze:hmmm??Leo pisze:magiczne słówko SMS
[ Dodano: 2013-05-28, 23:47 ]
niekoniecznie, w tych rocznikach audi nie oszczędzało na wiązkach i po prostu zostawiało wyprowadzenia na inne wyposażenie. W moim byłym b3 też były niektóre rzeczy powtórzone.shellah pisze:ale jaja :lol: tzn że u mnie kiedyś też było AC