[Audi Cabrio 1.8T+] by DEDHI (film str.18)
RM motors ( model RM3 ) wyszło około 400pln z wysyłką chłopaki robią robotę <ok>stawsz pisze:fajnie to wyszło - jeśli nie tajemnica ile cię kosztował tłumik końcowy ?
Poszukaj w necie bo nie chce reklamować...
Wysio... jeżeli chodzi o kanapę to też mnie prawdę mówiąc razi . Jeżeli chodzi o spasowanie to wystarczy po prostu wygiąć stelaż minusem jest to że zrobi się szpara na górze...
Michalo... Nankang NS2 pomimo świetnych opinii w necie jest słaby na deszczu :-| wszystkie lepsze np TOYO w tym rozmiarze to cena X2 . Więc wiem o co chodzi
@ Stawsz...
Nie... wieszaki musisz sobie sam wyrezać. Jak do nich przedzwonisz to cenę na pewno ci podadzą
@Wysio...
Tak wygląda kanapa z windshotem...
+ wersja z dublowanymi zagłówkami przednimi... fajne czy kombinować inne ??
@Kofper...
Nie ma tłumików dedykowanych do cabrio w RM Motors, no w każdym razie w tej cenie... RM3 po prostu pasuje idealnie nie ma co kombinować. Kwestia czy pasują ci kąt cięcia końcówek . Jak nie to mają proste. Może cenę tłumika RM3 może trochę zawyżyłem ale z wysyłką może było około +/-350pln. po prostu nie pamiętam bo trochę przeleżał w garage
ps. jak za tyle to bierz bo mieści się idealnie <ok>
@ Wysio...
Tak to wygląda z windshotem od Petrygi
>
Nie... wieszaki musisz sobie sam wyrezać. Jak do nich przedzwonisz to cenę na pewno ci podadzą
@Wysio...
Tak wygląda kanapa z windshotem...
+ wersja z dublowanymi zagłówkami przednimi... fajne czy kombinować inne ??
@Kofper...
Nie ma tłumików dedykowanych do cabrio w RM Motors, no w każdym razie w tej cenie... RM3 po prostu pasuje idealnie nie ma co kombinować. Kwestia czy pasują ci kąt cięcia końcówek . Jak nie to mają proste. Może cenę tłumika RM3 może trochę zawyżyłem ale z wysyłką może było około +/-350pln. po prostu nie pamiętam bo trochę przeleżał w garage
ps. jak za tyle to bierz bo mieści się idealnie <ok>
@ Wysio...
Tak to wygląda z windshotem od Petrygi
>
-
- Forum Audi 80
popieram poprawiłbym to gdyż nie ładnie to wygląda lepiej żeby pod windschottem gorzej było niż na zewnątrz , również jakoś te zagłówki z tyłu do mnie nie przemawiają u Atlasa dużo lepiej to wyglądazzzagubiony pisze:popraw ta kanape jakos bo wyglada paskudnie miejsce nad windshotem skora taka pofalowana
Dzięki za komentarze i opinie
Podsumowując kanapa idzie do poprawki i jazda będzie w 2 wariantach:
1) opcja z windschotem koniecznie bez zagłówka bo linia tyłu wtedy jest do bani (zagłówek w bagarku)
2) bez windschota jazda z pasażerami koniecznie z zagłówkami
@ UFOtm Jeżeli chodzi o komplet skór to wszystko zależy od stanu i w zależności od rodzaju fotela i bajerów to ceny wahają się 1-2K . Czasami można wyrwać okazję Obecnie na allegro jest parę kompletów...
@ smaqosz niestety nie mam filmiku ale powiem ci że wydech RM3 fajnie chodzi, jeżeli w ogóle 4 garówka może fajnie chodzić
Foty w najbliższym czasie :mrgreen:
Podsumowując kanapa idzie do poprawki i jazda będzie w 2 wariantach:
1) opcja z windschotem koniecznie bez zagłówka bo linia tyłu wtedy jest do bani (zagłówek w bagarku)
2) bez windschota jazda z pasażerami koniecznie z zagłówkami
@ UFOtm Jeżeli chodzi o komplet skór to wszystko zależy od stanu i w zależności od rodzaju fotela i bajerów to ceny wahają się 1-2K . Czasami można wyrwać okazję Obecnie na allegro jest parę kompletów...
@ smaqosz niestety nie mam filmiku ale powiem ci że wydech RM3 fajnie chodzi, jeżeli w ogóle 4 garówka może fajnie chodzić
Foty w najbliższym czasie :mrgreen: