Czołem
Szukałem czegoś dla żony. Miało być Lupo, Micra może Focus.
Aż tu nagle zadzwonił sąsiad, że za grosze jest Audiczka bez dachu do wzięcia.
Decyzję podjęliśmy w 3 minuty tym bardziej, że kiedyś już w domu było cabrio ( golf mk1 ) :lol:
Audik przyjechał na lawecie ale bez problemu odpalił, przełączył na gaz i zjechał do garażu.
Na dzień dobry wymieniłem pękniętą przednią szybę, zalegalizowałem butlę LPG, wymieniłem rozrząd, filtry, płyny i kilka elementów przedniego zawieszenia.
Po umyciu wygląda tak:
Minusy:
Lampy ( lewą już mam )
Częściowo lakier do poprawy. Wnętrze do porządnego prania. Felgi takie sobie. Klima na razie nie działa.
Plusy:
Dach i szyba w super stanie. Silnik pali na Pb i LPG, przełącza, żadnych niepokojących sygnałów. Klima !!! Radio z instalacją do wzmacniacza i woofera
Na razie cieszę się ( żona na razie pozwala ) codziennym użytkowaniem. A co dalej - zobaczymy :mrgreen:
[Audi cabrio 2.3 NG] by FILUTEK
Nie mam wystarczającej ilości postów niestety.DEDHI pisze:Jeżeli chodzi o ogłoszenie to daj ogłoszenie w dziale KUPIĘ. Wtedy będzie większy odzew...
[ Dodano: 2014-03-17, 18:48 ]
Mały aktual:
Skrzynia biegów wymieniona i chodzi jak zegareczek. Rewelacja :mrgreen:
Oba łożyska przednie wymienione. Jest już cicho i słychać tylko pomruk silnika.
Zamontowałem w bagażniku tubę ze wzmacniaczem. A ponieważ poprzedni właściciel zostawił kpl głośników Sony Xplod to na prawdę fajnie sobie to gra.
Pod koniec tygodnia dojedzie prawa lampa więc jak tylko pogoda pozwoli to szybko zmienię lampki i porobię nowe fotki