ale sie uczepiliscie tego dachu na zywo wyglada duzo lepiej niz na zdjeciach i nie razi tak w oczy
jak na moj gust bardziej nie pasuja zarowkowo kolorowe felgi jak niektorzy maja niz ten dach ale to kwestia gustu :mrgreen:
kolego ale nikt cie nie krytykuje tylko wyraza wlasna opinie i pamietaj ze auto robisz dla siebie i wedle wlasnego gustu i denerwuje mnie to ze ktos przedstawia na forum swoje auto i pod wplywem krytyki zmienia cos w swoim samochodzie bo komus to nie pasowalo
jak to się mówi na forum "ale to Tobie ma się podobać" <ok> auto robi ŁAŁ pod każdym względem, a kolor miażdży system :shock: sam błotniki wypychałeś czy jakaś profi firma?jaki koszt takiej zabawy?
duzo pracy włozone w wóz, ale jak sie porobi to będzie cieszył oko.
p.s. koła kupiłeś od mojego dobrego kolegi bo własnie wspominał ze mają iść do audi cabrio
duran pisze:Kolczat, decyzja padla ze w kolor nadwozia beda pomalowane VinCe, wszystko mozliwe
ja doradzałbym złoty kolor ;D plus potem mozesz sie pobawic w jakies złote elementy np takie paski jak kiedyś bendek cudował w photoshopie na swoim cabrio , moim zdaniem idealnie to pasuje