Tu można jeszcze trochę rzeczy zrobić ale .... Chętnych zapraszam na priv.

Boberro nie sądzę właśnie ... chyba że masz kogoś to chętnie się podzielęBoberro pisze:pewnie szybko pójdzie, zdradzisz tajemnicę co tam planujesz nowego?
No szkoda ale non stop cos sie dzialo a pozniej motherfucker imprezy byl wybirrany hehe ... na Dub it tez mialem byc ale nie dojechalem ,BLOONDAS pisze:Bardzo ładnie się prezentuje ten egzemplarz, szkoda że nie było sposobności porozmawiać na zlocie w Bałtowie... ;/

Daniel planuje kwadratową , zmiana przez Urząd Komunik. - ale zobaczymy jak wyjdzie - blendy nie planuje jedynie chce przykryć blachę dibondem i dopiwero na to tablice.ATLAS pisze:Świetne masz zdjęcia caba. Dobrze na nich wygląda. Jaka będzie teraz z tyłu rejestracja do lamp US?
Monster wszytsko jest kwestią priorytetów - ty jako zwolennik klasykiu pewnie i tak byś tego wszytskiego nie robił <lol> , ja jak czegoś nie zmienie to choruje... i tak to sie toczy.Monster_C4 pisze:Pozdrawiam, dawno się nie odzywałem
Zależnie od dnia, Twój projekt działa na mnie motywująco (do czego dążyć) lub dołująco (i tak nie doścignę) taka to piękna sprawa...

Dyskretnie nie bedzie - pośrednio - całość od portek w kwasie na podwójnej rurze na 2 tłumikach magnaflow , środkowy z wewnętrznym h-pipem .robertas1.8 pisze:Sliczny Cab, naprawde milo ogladac takie projektyco chcesz z wydechem robic??? Cos glosnego w kwasie czy tez dyskretnego???