[Coupé 8B] Colour Edition
- Kelis.Zx145
- Forum Audi 80
- Kontakt:
No nareszcie doczekałem się i odebrałem qp od lakiernika <ok> miałem też trochę czasu żeby porobić ładniejsze zdjęcia więc oceńcie sami :mrgreen:
Zapraszam do komentowania :lol:
Zapraszam do komentowania :lol:
Ostatnio zmieniony 20 kwie 2010, 15:16 przez Kelis.Zx145, łącznie zmieniany 5 razy.
Soczyscie
Jedyne co mi bije po oczach to kierunki w zdezraku, poszukaj oryginałów albo ASO i wyjmij halogeny otworz tyl wyjmij soczewke ze stelazem i odbłysnikiem a szkielo i obuowe wymocz dobrze w cieplej wodzie z duza iloscia płynu do mycia naczyn, rozjasnieja i odswieza sie przez co powinny upodobnic sie do lamp
Jedyne co mi bije po oczach to kierunki w zdezraku, poszukaj oryginałów albo ASO i wyjmij halogeny otworz tyl wyjmij soczewke ze stelazem i odbłysnikiem a szkielo i obuowe wymocz dobrze w cieplej wodzie z duza iloscia płynu do mycia naczyn, rozjasnieja i odswieza sie przez co powinny upodobnic sie do lamp
- Kelis.Zx145
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Cieszę się że wam się podoba Ja też jestem zadowolony i to bardzo <ok>
Co do halogenów to pomyślę o tym sposobie z wymoczeniem ich, przydałoby się im definitywnie
I czas zacząć uważać żeby gdzieś po gałęziach nie przejechać bo przed malowaniem to nie było w razie czego za czym płakać a teraz to co innego, raczej ze szmatką biegać w koło
Co do halogenów to pomyślę o tym sposobie z wymoczeniem ich, przydałoby się im definitywnie
I czas zacząć uważać żeby gdzieś po gałęziach nie przejechać bo przed malowaniem to nie było w razie czego za czym płakać a teraz to co innego, raczej ze szmatką biegać w koło
- Kelis.Zx145
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Soczewek nie przewiduję w najbliższym czasie bo po prostu są za drogie dla mnie a co do sprysków to nie orientuję się nawet ile kosztująxxtomek pisze:Ładnie, świeżo wyglada.
Dziubek wyposażyłbym jeszcze w soczewki a zderzak KAMEI w spryskiwacze reflektorów, i przód wtedy sprawiałby wrazenie bardziej zadziornego.
Ps. dawany był tylko klar czy baza też??
Jak chodzi o lakier bo była i baza i klar