Coupe 8B
- bendinger5
- Forum Audi 80
- bendinger5
- Forum Audi 80
- Apocalipto
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Raczej nie moda, bo na tyle w Coupe zderzaka z cfl chyba nikt nie ma. Ale mogę mieć złe informacje.
Gdyby był on bardziej muskularny w porównaniu do ori to bym zmieniał od razu. Bo spodziewałem się, że będzie on bardziej wystawał do tyłu samochodu, tymczasem sprawia wrażenie jakby były jakie same.
Jeszcze pomyślę, w razie co to zderzaki na tył drogie nie są, szkoda tylko ewentualnego czasu by się efektem końcowym zawieść...
No nic, szukam na necie coupe czarnej lub ciemnej właśnie z takim zderzakiem to będę miał pewność.
Uploaded with ImageShack.us
foto sprzed chwili. 3 Maj, piękna pogoda - słońce lato zimne drinki <lol>
Gdyby był on bardziej muskularny w porównaniu do ori to bym zmieniał od razu. Bo spodziewałem się, że będzie on bardziej wystawał do tyłu samochodu, tymczasem sprawia wrażenie jakby były jakie same.
Jeszcze pomyślę, w razie co to zderzaki na tył drogie nie są, szkoda tylko ewentualnego czasu by się efektem końcowym zawieść...
No nic, szukam na necie coupe czarnej lub ciemnej właśnie z takim zderzakiem to będę miał pewność.
Uploaded with ImageShack.us
foto sprzed chwili. 3 Maj, piękna pogoda - słońce lato zimne drinki <lol>
- bendinger5
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
- Imię: Karol
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG
slugs, a to widziałeś ? http://moto.allegro.pl/niepowtarzalne-a ... 78609.html ten zderzak z tyłu to nie jest cl przypadkiem? Autko klubowe ale jakoś nie kojarze :roll:
Ostatnio zmieniony 04 maja 2011, 18:02 przez Tigeros, łącznie zmieniany 1 raz.