Czerwone Audi Coupe TDI - Stłuczka / str 46
Skoro wywołali mnie do tablicy. :mrgreen:
Tak mam skrzynie 01E od A4 B5 2.5 V6 TDI przełożenie główne jest dziwne chyba 37/9
dość rzadkie w A4 ale za to jest to najdłuższa skrzynia do TDI która była produkowana.
Ogółem lepiej wsadzać od A4 z AFN 5g jest dużo prostsze w montażu.
Bo pasuje P&P do B4 Q.
Trepek olej B3 idż w B4 z V6
Prostota montażu każdego silnika jest śmieszna. Zobacz u mnie w temacie jak mam zrobione mocowanie silnika.
Arwam proszę cię przestań. Bo nie moge tego czytać już.
pozdro
Tak mam skrzynie 01E od A4 B5 2.5 V6 TDI przełożenie główne jest dziwne chyba 37/9
dość rzadkie w A4 ale za to jest to najdłuższa skrzynia do TDI która była produkowana.
Ogółem lepiej wsadzać od A4 z AFN 5g jest dużo prostsze w montażu.
Bo pasuje P&P do B4 Q.
Trepek olej B3 idż w B4 z V6
Prostota montażu każdego silnika jest śmieszna. Zobacz u mnie w temacie jak mam zrobione mocowanie silnika.
Arwam proszę cię przestań. Bo nie moge tego czytać już.
pozdro
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Zią, chmielek jeździ z AVF na pokładzie tyle czasu, że to bajka, co Ty piszesz w ogóle :lol: :lol:arwam pisze:chmiel25, zarówno jqa jak i Trepek lubujemy się w Dieslach...chmiel25 pisze:Arwam proszę cię przestań. Bo nie moge tego czytać już.
jęśli Ty ich nie lubisz To my Ci nie każemy zakładać do swojego auta, każdy robi jak chce, ważne śeby się dobrze bawił.
Ostatnio zmieniony 08 cze 2012, 17:05 przez Mabrothrax, łącznie zmieniany 1 raz.
Dlatego prosiłem żeby już przestał. Ale jak widać problemy ze zrozumieniem tekstu są poważna plagą na forach.Mabrothrax pisze:Zią, chmielek zapierdala z AVF na pokładzie tyle czasu, że to bajka, co Ty piszesz w ogóle :lol: :lol:arwam pisze:chmiel25, zarówno jqa jak i Trepek lubujemy się w Dieslach...chmiel25 pisze:Arwam proszę cię przestań. Bo nie moge tego czytać już.
jęśli Ty ich nie lubisz To my Ci nie każemy zakładać do swojego auta, każdy robi jak chce, ważne śeby się dobrze bawił.
End OT.
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
trepek, ja też nie wierzę bo każdy bez wyjątku mi mówi że ta hamownia urywa wykresy
byłby lepiej jakby miało już auto trochę więcej czasu na tej turbinie jeźdżone to bym już dawkę większą dał i trochę więcej luftu bo 1.3bara na takiej turbinie trochę nudą wieje...
i tak tutaj w temacie Ci zaśmiecać?
nie wypada... :lol:
byłby lepiej jakby miało już auto trochę więcej czasu na tej turbinie jeźdżone to bym już dawkę większą dał i trochę więcej luftu bo 1.3bara na takiej turbinie trochę nudą wieje...
i tak tutaj w temacie Ci zaśmiecać?
nie wypada... :lol:
no to może niech będzie i Tu. mam nadzieję że moderator nie powiesi mnie za pewną część na suchej gałęzi i na cisnkim sznurku...
Uploaded with ImageShack.us
Uploaded with ImageShack.us