Deskorolka
-
- Forum Audi 80
- Imię: Zbyszek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABK
Stary, to tylko my mamy takie szczegółowe oko. Nikt inny nie widzi wad w naszych autach. Cabrio masz czadowe i kropka.pytaja to odpowiadam, krew mnie zalewa jak widze stojace obok mojego cabrio Atlasa czy Harrego gdzie wszystko jest idealnie spasowane, ale niestety nie stac mnie na kupowanie tak dobrej jakosci czesci
A ile w nie serca włożyłeś to już sam najlepiej wiesz...
- eSPe
- Forum Audi 80
- Imię: Sławek
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
Kolczat pisze:cabrio Atlasa czy Harrego gdzie wszystko jest idealnie spasowane
Co to za kółko "wzajemnej adoracji".ATLAS pisze:Cabrio masz czadowe i kropka.
Ślinicie się tu dziewczyny do siebie że aż mi z monitora z tyłu kapie.
<rotfl2> <rotfl2> <rotfl2> <rotfl2> <rotfl2>
- Kolczat
- Forum Audi 80
- Imię: Marcin
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG+lpg
- Kontakt:
dobra koniec opiepszania, dzisiaj wstalem rano i wpadlem na pomysl obnizenia deskorolki, najpierw na tyl poszly lezace od stycznia sprezyny -80 z KW, po zalozeniu i przejechaniu sie, sprezyny sie ladnie ubily i co najciekawsze nic mi nie obciera (gdy jade sam, innej opcji jeszcze nie sprawdzalem i watpie zebym sprawdzil...), skutkiem tego obnizenia bylo to ze przod za wysoko wisial, wiec zaraz skrecilem gwinta o 9mm, ponowanie przejechalem sie i porobilem fotki, po przyjechaniu spowrotem dla wnikliwego ATLASA zmierzylem odleglosci do blotnikow i przod stoi na wysokosci 57cm, a tyl na wysokosci 58cm, dla mnie idealny setup, przod jedynie obciera na dziurach, ale czego ja nie zrobie dla wygladu :mrgreen:
Ostatnio zmieniony 01 paź 2011, 14:22 przez Kolczat, łącznie zmieniany 1 raz.
eSPe pisze:Kolczat pisze:cabrio Atlasa czy Harrego gdzie wszystko jest idealnie spasowaneCo to za kółko "wzajemnej adoracji".ATLAS pisze:Cabrio masz czadowe i kropka.
Ślinicie się tu dziewczyny do siebie że aż mi z monitora z tyłu kapie.
<rotfl2> <rotfl2> <rotfl2> <rotfl2> <rotfl2>