Deskorolka
- eSPe
- Forum Audi 80
- Imię: Sławek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
Kolczat, koła robią robotę.
Blacha US też.
Tył wygląda bajecznie.
Przód też gdyby nie... czarne ramki soczków.
Weź coś z tym zrób bo "smołked front" wyszedł dawno z mody. :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen:
Co innego przeróbka na BiZenka i czarny odbłyśnik (jak ma np kris0181) lub czarne wokół soczka że tylko odbłyśnik ori zostaje (jak u Słonia).
Ale znając Twój awers do zabranych dowodów to pewnie czarny odbłyśnik nie znjadzie się w Twoim bezdaszniku.
Dawaj tam chrom na nowo (metalizacja) i będzie miszcz git malina.
I wtedy będzie git malina.
Miałem ci to powiedzieć rok temu na Dadaju ale nie chciałem Ci psuć dobrego humoru który miałeś po otrzymaniu "Złotego tłoka" za najładniejsze auto imprezy. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Blacha US też.
Tył wygląda bajecznie.
Przód też gdyby nie... czarne ramki soczków.
Weź coś z tym zrób bo "smołked front" wyszedł dawno z mody. :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen:
Co innego przeróbka na BiZenka i czarny odbłyśnik (jak ma np kris0181) lub czarne wokół soczka że tylko odbłyśnik ori zostaje (jak u Słonia).
Ale znając Twój awers do zabranych dowodów to pewnie czarny odbłyśnik nie znjadzie się w Twoim bezdaszniku.
Dawaj tam chrom na nowo (metalizacja) i będzie miszcz git malina.
I wtedy będzie git malina.
Miałem ci to powiedzieć rok temu na Dadaju ale nie chciałem Ci psuć dobrego humoru który miałeś po otrzymaniu "Złotego tłoka" za najładniejsze auto imprezy. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
- Kolczat
- Forum Audi 80
- Imię: Marcin
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG+lpg
- Kontakt:
Archi to sie uparl na moj samochod :mrgreen:
eSPe, jeden motyw juz mialem, xenonu juz nigdy nie bedzie, a jedynie moze byc kiedys komplet chrom, z nastawieniem na "komplet" jednak musze poznac cene, a o ta trudno sie doprosic tak poztym to dzieki Slawku, milo mi czytac takie rzeczy
wujo1, podjerzewam ze to Twoje foty, za co wielkie dzieki szkoda ze nie bylo dane pogadac
eSPe, jeden motyw juz mialem, xenonu juz nigdy nie bedzie, a jedynie moze byc kiedys komplet chrom, z nastawieniem na "komplet" jednak musze poznac cene, a o ta trudno sie doprosic tak poztym to dzieki Slawku, milo mi czytac takie rzeczy
wujo1, podjerzewam ze to Twoje foty, za co wielkie dzieki szkoda ze nie bylo dane pogadac
a no szkoda zachodziłem pary razy pod twoje cabrio ale nikogo nie było więcej bym porobił zdjęć ale kupiłem baterie które okazały się rozładowane , może przy następnej imprezie jakieś uda się pogadać , co do cabrio bardzo ładne a szczególnie lakier dopieszczony , tylko popraw znaczek RS na grilluKolczat pisze:wujo1, podjerzewam ze to Twoje foty, za co wielkie dzieki szkoda ze nie bylo dane pogadac
nie no co za typ auto ma na gnojówkę, a aparat na paluszki :mrgreen:wujo1 pisze:a no szkoda zachodziłem pary razy pod twoje cabrio ale nikogo nie było więcej bym porobił zdjęć ale kupiłem baterie które okazały się rozładowane , może przy następnej imprezie jakieś uda się pogadać , co do cabrio bardzo ładne a szczególnie lakier dopieszczony , tylko popraw znaczek RS na grilluKolczat pisze:wujo1, podjerzewam ze to Twoje foty, za co wielkie dzieki szkoda ze nie bylo dane pogadac
Kolczat cabrio wygląda fajnie szkoda ze kolor ma taki o heh pomarudzić nigdy nie zaszkodzi <lol>
noi co się spinasz pożartować nie można ? rozluźnij pasek w spodniach <ok> nie wiesz co to gnojówka ? ON :mrgreen:wujo1 pisze:nie no co za typ auto ma na gnojówkę, a aparat na paluszki :mrgreen:
"typ" to ty se do kogo innego mów tak, nie do mnie
"auto ma na gnojówkę" - co ci ? :roll: może mi rozjaśnisz temat co ?
u Cię lepiej się prezenciłyKrycha pisze:https://picasaweb.google.com/paffcio01/ ... 8080803010 moje seginy
duo pisze:noi co się spinasz pożartować nie można ? rozluźnij pasek w spodniach <ok> nie wiesz co to gnojówka ? ON :mrgreen:wujo1 pisze:nie no co za typ auto ma na gnojówkę, a aparat na paluszki :mrgreen:
dobra dobra , ale w pierwszej chwili się wnerwiłem i tym paskiem miałem ochotę cię udusić , ale ok już jest
zawsze mozesz próbować :mrgreen: nie ma sie co denerwować złość piękności szkodzi oderaleś pewu ?wujo1 pisze:miałem ochotę cię udusićduo pisze:noi co się spinasz pożartować nie można ? rozluźnij pasek w spodniach <ok> nie wiesz co to gnojówka ? ON :mrgreen:wujo1 pisze: